Cautam nume ...
Raspunsuri - Pagina 3
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld dar se poate intampla! de ce nu? sta in puterea fiecaruia, nu trebuie sa vina fortele speciale. |
Nu este si impresia mea. Am mai discutat in trecut despre "sindromul de OP" sau de "portar la banca", atunci era vorba despre Tanti Zavaidoc, acum am impresia ca s-a extins
Sau e posibil sa am eu o perioada in care sa-mi pese putin mai mult peste nivelul de indiferenta obisnuit Imi trece repede
alinuk
On topic: 'Give piss a chance' (spus si de Viviana) - chiar daca nu suntem originali, mi se pare ok.
DarkBendis spune:
"Zona posetelor zburatoare"
Dark Bendis 14+
& The Goblin Prince (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
andacos spune:
Desi sunt citeva sugestii de titlu ,foarte inspirate,eu cred ca tot ZZ se va spune,indiferent de denumire!
Dana
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Nu este si impresia mea. Am mai discutat in trecut despre "sindromul de OP" sau de "portar la banca", atunci era vorba despre Tanti Zavaidoc, acum am impresia ca s-a extins Sau e posibil sa am eu o perioada in care sa-mi pese putin mai mult peste nivelul de indiferenta obisnuit Imi trece repede |
nu inteleg prea bine ce vrei sa spui. e ok daca nu doresti sa explici.
eu nu-s de acord cu titlurile in limba engleza.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nadaflorilor coltul cu coji de nuca |
Mie imi place asta ... sau putem spune "in genunchi, pe coji de nuca" ...serios acum, ce mediere ? Ati vazut voi pe cineva sa se impace le ZZ ? Pana acum, orice subiect de la ZZ se termina prin inchiderea subiectului sau prin avertsimente