baby-interfon?
imi puteti spune si mie daca ati folosit asa ceva si daca este intradevar util. poate imi ziceti si de unde as putea sa cumpar unul la preturi rezonabile, pentru ca ce am gasit eu costa 2.700.000 lei. va multumesc.
Raspunsuri
renisor spune:
Unde sa cumperi nu pot sa-ti zic .Eventual aici in germania dar preturile ar fii prea mari.Mie imi foloseste foarte mult.Chiar daca nu avem apartament foarte mare,dar asa pot sa-mi fac linistita treaba cind doarme.Pot sa aud daca plinge sau daca este vreo problema.Pot sa ies si pe terasa la o cafea (phone are o raza de 100m).Am cumparat si eu unul simplu ordinar.
Incearca eventual ininternet la anunturi ,poate vinde vreo mamica care nu mai are nevoie.
Toate cele bune
renata & vanessa
nadina spune:
Mandarina lu mama are o goarna de bate cele mai performante interfoane :)
Nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
xenophora spune:
Si eu am unul decand s-a nascut fetita mea ( de acum trei luni) dar sincer l-am folosit doar o luna si acum nu-mi mai este util deloc ! Il tineam deschis noaptea ca s-o aud din camera ei pe fii-mea si mai mult m-a stresat decat altceva . Asta fiindca "chestia asta" la orice "fasaiala" scoate zgomot si alergam ca nebuna in camera fetitei de fiecare data iar ea dormea bine mersi si mai mult o trezea scartaitul parchetului pe care il faceam eu alergand la ea ! In final noaptea n-o mai dormeam cu aparatul asta pe noptiera ! Un bebeu se mai foieste, mai scoate un chiot in somn, se mai aude un zgomot de afara si tu in loc sa-ti faci noaptea sau ce ramane din ea stai cu sufletul la gura la orice paraiala a aparatului !!!
Nu si nu ! Eu nu-l mai folosesc si dorm mult mai linistita si fetita mea la fel mai ales ca de o luna si ceva doarme noaptea intreaga de la 23.00 pana la ora 8.30 dimineata ! Asa ca daca as fi putut ti-as fi vandut si cu doar 5 sau 10 euro aparatul meu fiindca eu consider ca asa ceva nu face decat sa te streseze !
tlaura spune:
Am avut si noi, cand l-am nascut pe Andrei, dar experienta mea e similara cu a xenophorei, mai mult m-am enervat. Daca nu ai o casa f. mare, nu este necesar, Oricum, alegerea iti apartine!
Cu drag Laura, mama lui Andrei
ruxij spune:
Da, am avut si noi, mi-a folosit f.f. mult. Dar, intr-adevar, am locuit la vremea aceea intr-o casa mare. Puteam iesi in curte, gati, face orice si il auzeam cand se trezea, altfel ar fi fost f. dificil. Nu stiu ce m-as fi facut fara el. Daca locuiesti intr-un apartament obisnuit, poate fi totusi util, daca, de ex., tu te uiti la TV in sufragerie, cu sonor si cu usa inchisa sa nu il trezesti, iar bb e in dormitor la el. Cand Bogdan a fost la Bucuresti, pentru 5 luni, ai mei l-au folosit ce l-au folosit si au renuntat pe motiv ca "emite radiatii",dar stateam cu urechile ciulite si usile deschise si mama spunea mereu "sa fiti atenti, sa ascultati baiatul",era un stress. Eu l-am dat unei fete de pe forum, dar nu am mai auzit nimic de ea. Poate are cineva si ti-l poate da sau vinde tie mai ieftin.
Numai bine,
Lia
ruxij
diana904 spune:
Eu il folosesc si acum cind Tudor are 2 ani si 5 luni. Cind sintem plecati pe undeva mai ales e foarte util.
Marina spune:
la noi e un instrument de baza. Nu avem super casa si noaptea o auzim fara probleme dar ziua cand doarme ii inchidem frumusel usile ca sa facem oarecum liniste si daca sunt probleme auzim imediat.
Eu votez pentru. Noi am dat acum 1 an 2 mil pe el. Nu e f performant pt ca nu era cazul la un ap de 2 camere
Lia spune:
Mi se pare un obiect util.Eu cred ca merita investitia,pentru ca vei scapa de ciulit urechile,ca parca s-a auzit ceva..
Lia&Andrew