Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (45)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Da Betty si eu in S16 aveam IR dr=0.68, IR stg=0.72 si dr mea mi-a zis ca sint mai maricele, dar la fel ca nu conteaza prea mult acum ci sa fiu atenta cum imi vor iesi la morfofetala; au scazut si la mine cam la fel: IRdr=0.49/0.55 la Iosup, IRstg=0.59/0,54 la Iosup si IR ombilicala=0.73/0.74 la Iosup.
Eu nu-mi fac probleme ca m-am stresat destul din cauza lor la sarcina trecuta tocmai din cauza retardului de crestere pe care mi l-a gasit Pop si mi-a zis ca bb n-a crescut suficient si era sa incep sa iau Clexane aiurea apoi am lasat-o balta si am zis ca nu mai caut nod in papura!
Stii ce e extrem de ciudat cand ma uitam aseara cand comparam ecografiile acestor 2 somitati in morfofetala (Pop si Iosup) la fata si acum la baiat? Am remarcat ca printr-o bizara coincidenta pe amandoua le-am facut in S22+2: fata avea 499+/-73g, baiatul are 483+/-71g, IR sint cam la fel (la fata 0.49/0.53, la baiat 0.55/0.54) lungimile cam aceleasi (HL, FL etc) Pop mi-a zis retard de crestere, amandoi au zis ca IR sint mari, nu mai zic ca Pop imi gasise atunci si niste hematoame placentare

Ca tot nu m-am culcat (inca) am numarat carucioarele de pe prima pagina si este egalitate =
Deci Amalia asteptam cu sufletul la gura sa vedem cum se inclina balanta!

Happy Mom si S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Yvyana eu tot nu inteleg logica pt care a spus ca ti-s mari ... poate-s mai tampita dar efectiv ma depaseste inconsecventa asta dintre ei si raportata la valorile normale. Am eu o poroblema?

21+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Seara buna fetele!!!

Yvyana felicitari. Eu una ti-am spus ca sunt convinsa ca vor iesii bine. Cel mai bine este sa nu te stresezi.
Bobitza ce burtica frumyyy. Intr-adevar este mai mmaricica fara hainute peste ea
Olimp si eu ma confrunt cu gazele dimineata.
Happy nici eu nu as putea sta fara sot. Noi suntem impreuna de 8 ani si nu avem o luna legat in care nu ne-am vaz. Ne-am mutat impreuna de 3 ani a mai lucrat si de noapte dar ziua categoric stateam impreuna.
In legatura cu Kim Kardashian ca sa ingrasat eu zic ca da este posibil. Nu mai stiu despre ce vedeta din afara parca Beyonce sau nu mai stiu, semnase un contract de 3 mil de dolari(ceva de genu) a trebuit sa se ingrase f mult pt ca apoi acestia(firma cu care semnase) sa o ajute sa slabeasca. Si a reusit sa ingrasat 49 kg. Posibil sa fie acelasi lucru si la ea.

21+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty200

Yvyana eu tot nu inteleg logica pt care a spus ca ti-s mari ... poate-s mai tampita dar efectiv ma depaseste inconsecventa asta dintre ei si raportata la valorile normale. Am eu o poroblema?

21+

bebitza

Eu as avea o explicatie, dar nu vreau sa creez panica; in general aceste somitati trebuie sa se acopere cumva intotdeauna lasa o portita de scapare, cred ca tin sa-si pastreze reputatia intacta si atunci strecoara niste mici observatii in buletinul de eco ca asta cu IR sau altele....

Happy Mom si S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

NB!!!!

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Nb si de la mine

21+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Sprayul de gat este bioparox. De 3 ori pe zi cate 2 pufuri. Acum m-am trezit sa mai imi dau 2 pufuri.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Ama am ras de era sa scol pitica si abia am bagat-o la somn!

Nu mai tin minte care dintre voi zicea ca a schimbat recent dr si i-a spus dr nou ca n-avea cum sa aiba placenat pe col ca altfel asa ramanea si nu se ridica! E FALS! Sau braveaza sau habar n-are, eu am avut placenta pe col din S12 pana in S15 cand deja era la marginea colului, adica nu-l mai atingea si in S17 era posterioara si fundica si asa a ramas. Deci placenta se poate ridica in cateva saptamani (la mine acoperea tot colul si mergea si pe peretele anterior, teoretic ar fi fost cel mai nasol tip de placenta daca nu se ridica, era un risc ff mare de sangerare dupa S22 cand deja fatul misca tare, creste mult si preseaza zona pelvina).

Happy Mom si S22+

Eu am zis , dar la mine nu era vorba de distanta de cateva saptamani

viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd

Mergi la inceput

Buna dimineata burtici

Iar e ziua noastra

http://www.youtube.com/watch?v=SM5AWZVpdC4

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

Mergi la inceput

Yvyana ma bucur enorm de mult ca totul este bine, banii vin pleaca, atata rau sa fie

Mai ziceam si eu ca am stricat atatia bani si m-a certat barbatul, a zis ca pt bebe banii nu-s stricati ci folositi pt binele si siguranta lui si are dreptate.

Sa te bucuri de bebita

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

Mergi la inceput