placenta joasa

placenta joasa | Autor: elisza13

Link direct la acest mesaj

buna mamici si burtici ,care dintre voi v-ati mai confruntat cu placenta joasa?am 22 de saptamani si la ultimul ecograf( morfofetala)d-nul dr mi-a spus ca am placenta joasa si daca nu se ridica nu o sa pot sa nasc natural,doar prin cezariana si sunt putin speriata........

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu zic sa nu te impacientezi, placenta se poate ridica pana in saptamana 28, daca nu se ridica pana atunci se poate vorbi de cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu am placenta joasa. Am avut-o pe col la 12 saptamani, s-a ridicat cate putin si acum e la 3 cm de col. Teoretic as putea incerca sa nasc normal, desi e destul de riscant, dar fiindca am si un lob suplimentar mai aderent pe peretele posterior (placenta fiind anterioara) si mai fac si Clexane pe deasupra nu vreau sa risc deci o sa fac cezariana, lucru care nu ma sperie deloc, din contra, ma relaxeaza, ca decat epiziotomie si travaliu si dureri si riscuri mai bine cezariana programata, in 50 min totul e gata si eu una suport bine operatiile dar nu si stresul ca daca intra bebe in suferinta si moare, daca ramane extra lobul lipit de uter, daca iese placenta sau cordonul inaintea copilului si nasc un copil mort, daca nu pot sa imping cum trebuie, daca... daca....

35+ Anna Patricia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Tardyferon, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna !
Si mie tot atunci mi s-a spus ca am placenta joasa ,apoi s-a ridicat la 3 cm de col ,maine ma duc sa vad daca a mai urcat.Medicul mi-a zis atunci ca se poate ridica ,sper sa se fi ridicat ca eu mi-as dori sa nasc la fel ca si la primele sarcini.
Eu zic ca mai are timp sa se ridice la tine.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum30+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisza13 spune:

si mie mi-a spus dr ca se poate ridica ,la mine acum placenta se afla la 2,92 cm de col ,domnul doctor mi-a spus ca trebuie sa ajunga la 5 cm ,sper sa se ridice ,ca am o frica de cezariana .........

Mergi la inceput

ma chemat duminica pana la spital ca sa imi mai faca un ecograf ,sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu am avut ambele nasteri cu cezariana, prima pentru c-a fost nevoie, a doua iarasi ca deja cicatricea era foarte intinsa si subtire, dar eu una n-as naste natural, am trecut cu orele prin travaliu si cezariana am suportat-o de 1000 de ori mai usor Dar oricum riscurile sunt mari, ca la orice operatie de altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Elisza,

si eu am avut placenta jos inserata. Am plecat la drum mai lung si chiar ma deranja centura, la Cluj am facut prima ecografie morfofetala si mi-a zis de placenta, la intoarcere (dupa o sapt) nu m-a mai deranjat centura si medicul meu din Tm mi-a confirmat ca s-a ridicat. Pana la 25 de saptamani se poate ridica,

Mergi la inceput

sper sa se ridice ........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ! Eu am fost vineri la control si mi-a spus ca nu e nici o problema cu placenta, e sus de tot.Sper ca si la tine sa se intample la fel !
Daca iti doresti sa nasti natural vorbeste cu medicul tau si el impreuna cu tine va hotara daca este posibil .
Eu iti doresc sarcina usoara in continuare si nasterea sa fie asa cum iti doresti !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum31+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

am vorbit cu medicul meu si in cazul in care nu se ridica placenta,posibilitatea de a naste natural e imposibila,in cazul acesta fiind necesara cezariana.......dar sper sa se ridice ..........pe 25 martie merg la medic si atunci sper sa imi dea o veste buna .pupici si sarcina usoara iti doresc

Mergi la inceput