Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (44)
Raspunsuri - Pagina 14
Cris_25 spune:
Nu am incercat, dar banuiesc ca trebuie sa le lasi in continuare pe foc pana se topeste caramelul acela intarit!
17+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
amaliaro spune:
Bravo Paulici
in ce priveste imunitatea gravidei asa este eu am luat 3 luni cortizon ca sa imi scad imunitatea sa nu imi respinga embrioni
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
yvyana spune:
Ce faceti, burtici?
Eu abia am ajuns, numai vesti proaste am, am plans tot drumul
Efectiv mi-a cazut cerul in cap dupa morfofetala, cand mi-a zis ca bb are ceva probleme si trebuie sa iau in considerare amniocenteza cat mai repede
Ma internez vineri si de aici oi vedea dupa rezultate ce si cum!
Happy Mom si S22+
paula_m spune:
Ce???? Ce pb? Pana acum nu s-au vazut? Vai, ca m-a apucat tremuratul...
Maine nu poti sa mai mergi la un dr?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2
amaliaro spune:
yvyana nu iti pierde speranta poate doar o eroare de ecograf si amino iti va spune alceva asteapta sa vezi ce si cum
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
olimp spune:
yvyana nu imi vine sa cred ce scrii tu acolo ? refa morfologia maine...DD sa te ajute...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
diana_popa27 spune:
Buna seara burtici! aZi ati fost f vorbarete. Mi-a luat ceva timp sa citesc..
Swetty ma bucur ca macar fizic esti k si sper ca emotional sa iti revii cat mai repede ai grija de tine si te asteptam cu vesti cu ochisori cat mai repede!
yvyana incearca sa te calmezi si sa mai merggi sa ceri si o alta parere prima data .
22+
viitoare mamica de Medeea
Delia_Rodica spune:
Buna seara
Eliza bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si o bebita. sanatoasa
Yvyana incearca sa te linistesti, faci amnio si mai vezi atunci. Ideal ar fii sa te bagi la somn acum, sigur esti epuizata
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Noi am revenit de la dr nou. Suntem f incantati de el. A masurat copilul peste tot, inclusiv cordonul, s-a uitat si la camerele inimi, plus alte masuratori de nu le mai stiu. Are 247 g, e in grafic, lichidul amniotic e cat trebuie, bebe facea tumbe si era cu cordonul in jurul gatului si picior peste picior .
Eu inca am un rest de hematom, se va elimina, mai e dezlipita placenta, toate astea inspre burta, deci trebuie sa am mare grija la lovituri, repaus inca 7 sapt. Mi-a zis ca nu am placenta pe col cum mi s-a spus si nici nu a fost, pt ca daca erape col , era si acum. Bine ca am schimbat medicul. Si am mai zis, il parafraze , ca am avut mare noroc ca la sangerare nu s-au rupt membranele, acum se refac, in mod normal se rupeau. De aici eu am concluzionat, ca bebe al meu probabil are un rost pe pamant de e in viata acum.
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
yvyana spune:
Cred ca eu sint singura burtica care are triplu test OK, translucenta nucala masurata la 12 saptamani si la 16 saptamani OK, iar acum pliul nucal e PREA MARE!
Am vorbit si cu dr dupa eco si mi-a zis ca nu sint asa mari modificari, e mai mare intr-adevar decat ar trebui sa fie, dar m-a intrebat daca vreau sa fac amnio sa stau linistita!
Deci nu-mi putea garanta ca e OK si ma interneaza vineri sa-mi recolteze lichid si sa fac FISH, probabil voi face si cariotipul dar nu stiu exact ce informatii in plus iti ofera, fetele care ati facut stiti???
Evident ca nu puteam sta linistita fara sa fac, asa ca amnio scrie pe mine, parca odiseea asta are ceva cu amniocenteza asta
Happy Mom si S22+