Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (44)
Raspunsuri - Pagina 12

amaliaro spune:
amaliaro spune:
 Elfuletule am patito si eude imi lua respiratia
http://www.youtube.com/watch?v=-PC_Qlcws-Y
amalia tsakoniati 22+
22+  

DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA  C807T in stare heterozigota 

elfcupistrui spune:
elfcupistrui spune:
 Deci cu relazare,nu e problema,nu? Nu am mai avut asa durere doar intr-un loc si m-am cam ingrijorat.
Vaaai,si cu melodia cu vulpea mai am putin si incep sa bocesc,ce o mai cantam la gradinita 
faith trust and pixie dust.
  19+
 19+  Oliver
 Oliver

amaliaro spune:
amaliaro spune:
 Da draga mea cu relax totul revine la normal se intind ligamentele ,la noi asta e ora de muzica si dans in burtica
uite mai avem una pt tine http://www.youtube.com/watch?v=OY1vv7hQQCg
http://www.youtube.com/watch?v=OY1vv7hQQCg
amalia tsakoniati 22+
22+  

DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA  C807T in stare heterozigota 

Ele spune:
Ele spune:
 Ama imi pare rau de accident!! Eu sunt soferita lui peste prajit , nu imi place sa conduc. Iar cand schimb banda, tot de frica unghiului mort, eu intorc capul la propriu. 
Ziceam de mancare: m-am indopat cu cartofi prajiti + salata de rosii si castraveti.Abia respir!! 
Mi-am amintit de Adde...unde e???
Elena & Denisa (26.10.2004) 22 saptamani
 22 saptamani 

happy_ama spune:
happy_ama spune:
 Paula, ce sa zic? Abia plecam de pe loc. Total interzis  asta a fost norocul...am vazut abia masina din spatele celui pe care l-am zgariat. Am crezut ca ala ma lasa sa intru
 asta a fost norocul...am vazut abia masina din spatele celui pe care l-am zgariat. Am crezut ca ala ma lasa sa intru  Asta e... Nu conteaza atat timp cat suntem noi bine...
Asta e... Nu conteaza atat timp cat suntem noi bine...
Bobitza, stau pe la dna ghica...am pta obor aproape dar sunt o lenesa :D
Happy_Ama  21+ si
 21+ si  Eva
 Eva

happy_ama spune:
happy_ama spune:
 Ele, ms  Eu sunt cam agresiva la condus, recunosc. Incerc sa ma abtin dar se pare ca nu m-am potolit de tot...
 Eu sunt cam agresiva la condus, recunosc. Incerc sa ma abtin dar se pare ca nu m-am potolit de tot...
Eu am papat paste integrale cu sos cu busuioc
Sotului i-am facut spaghete bolognese
Happy_Ama  21+ si
 21+ si  Eva
 Eva

amaliaro spune:
amaliaro spune:
 Ele si eu m am gandit la ea
amalia tsakoniati 22+
22+  

DOAMNE ITI MULTUMESC!

olimp spune:
olimp spune:
 elfule 
nu te panica cu lungimea lui bebe , daca dr ti-au spus ca e in grafic atunci e ok , mi-e mi-a spus dr ca Ilinca are  28,5 cm , dar dar acesta valoare este total tie ti-a dat valoare cap-funduletb, asa ca e ok
amailia si la mine e ora de dans  , ma framanta de numai..
 , ma framanta de numai..
paula , bobitza nici eu nu mai rezist sa stau mult pe scaun  , azi pe la sfarsitul programului nu mai puteam de durere de burta m-am ridicat si m-am plimbat 15 minute nu mai puteam
 , azi pe la sfarsitul programului nu mai puteam de durere de burta m-am ridicat si m-am plimbat 15 minute nu mai puteam
bobitza pofta buna
si sa ve fie de bine la fetele care au papat deja 
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
 22 +
 22 +    Ilinca
 IlincaIlinca

stefana0909 spune:
stefana0909 spune:

Bobitza, stau pe la dna ghica...am pta obor aproape dar sunt o lenesa :D
Happy_Ama  21+ si
 21+ si  Eva
 Eva
[/quote]
Ama, inseamna ca suntem vecine, eu tot in dna ghica stau! Poate ne intalnim in parc
Bobitza, felicitari pentru bebit, ca e bine. Maine merg si eu la eco, nu am mai fost de aproape 1 luna, de la morfofetala! Poate ne spune dr. ce ascunde burtica!
Azi am avut niste contractii groaznice, care si acum ma mai supara, chiar daca am luat nos-pa. Nu am mai avut de f. multa vreme. Ma gandesc sa nu fie cumva de la dovleac copt, am cam exagerat cu mancatul.
Betty, chiar m-am gandit aseara la tine, cand am m-am uitat la emisiune, o poveste cam trasa la indigo vis-a-vis de sarcina Violetei Pavel. Chiar m-am amuzat teribil la reactiile baietilor! 
 15+
   15+  

happy_ama spune:
happy_ama spune:
 Stefana, suuuuper!! yeeey!!! Am si eu o vecinaaa!!!
 yeeey!!! Am si eu o vecinaaa!!!
Si eu am tot intrebat de Adde...
Happy_Ama  21+ si
 21+ si  Eva
 Eva