Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
amaliaro spune:
Elfuletule am patito si eude imi lua respiratia
http://www.youtube.com/watch?v=-PC_Qlcws-Y
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
elfcupistrui spune:
Deci cu relazare,nu e problema,nu? Nu am mai avut asa durere doar intr-un loc si m-am cam ingrijorat.
Vaaai,si cu melodia cu vulpea mai am putin si incep sa bocesc,ce o mai cantam la gradinita
faith trust and pixie dust.
19+ Oliver
amaliaro spune:
Da draga mea cu relax totul revine la normal se intind ligamentele ,la noi asta e ora de muzica si dans in burtica
uite mai avem una pt tinehttp://www.youtube.com/watch?v=OY1vv7hQQCg
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Ele spune:
Ama imi pare rau de accident!! Eu sunt soferita lui peste prajit , nu imi place sa conduc. Iar cand schimb banda, tot de frica unghiului mort, eu intorc capul la propriu.
Ziceam de mancare: m-am indopat cu cartofi prajiti + salata de rosii si castraveti.Abia respir!!
Mi-am amintit de Adde...unde e???
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
happy_ama spune:
Paula, ce sa zic? Abia plecam de pe loc. Total interzis asta a fost norocul...am vazut abia masina din spatele celui pe care l-am zgariat. Am crezut ca ala ma lasa sa intru Asta e... Nu conteaza atat timp cat suntem noi bine...
Bobitza, stau pe la dna ghica...am pta obor aproape dar sunt o lenesa :D
Happy_Ama 21+ si Eva
happy_ama spune:
Ele, ms Eu sunt cam agresiva la condus, recunosc. Incerc sa ma abtin dar se pare ca nu m-am potolit de tot...
Eu am papat paste integrale cu sos cu busuioc
Sotului i-am facut spaghete bolognese
Happy_Ama 21+ si Eva
amaliaro spune:
Ele si eu m am gandit la ea
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
olimp spune:
elfule
nu te panica cu lungimea lui bebe , daca dr ti-au spus ca e in grafic atunci e ok , mi-e mi-a spus dr ca Ilinca are 28,5 cm , dar dar acesta valoare este total tie ti-a dat valoare cap-funduletb, asa ca e ok
amailia si la mine e ora de dans , ma framanta de numai..
paula , bobitza nici eu nu mai rezist sa stau mult pe scaun , azi pe la sfarsitul programului nu mai puteam de durere de burta m-am ridicat si m-am plimbat 15 minute nu mai puteam
bobitza pofta buna
si sa ve fie de bine la fetele care au papat deja
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
stefana0909 spune:
Bobitza, stau pe la dna ghica...am pta obor aproape dar sunt o lenesa :D
Happy_Ama 21+ si Eva
[/quote]
Ama, inseamna ca suntem vecine, eu tot in dna ghica stau! Poate ne intalnim in parc
Bobitza, felicitari pentru bebit, ca e bine. Maine merg si eu la eco, nu am mai fost de aproape 1 luna, de la morfofetala! Poate ne spune dr. ce ascunde burtica!
Azi am avut niste contractii groaznice, care si acum ma mai supara, chiar daca am luat nos-pa. Nu am mai avut de f. multa vreme. Ma gandesc sa nu fie cumva de la dovleac copt, am cam exagerat cu mancatul.
Betty, chiar m-am gandit aseara la tine, cand am m-am uitat la emisiune, o poveste cam trasa la indigo vis-a-vis de sarcina Violetei Pavel. Chiar m-am amuzat teribil la reactiile baietilor!
15+
happy_ama spune:
Stefana, suuuuper!! yeeey!!! Am si eu o vecinaaa!!!
Si eu am tot intrebat de Adde...
Happy_Ama 21+ si Eva