Buna ziua,
As avea nevoie de putin ajutor...
Incepand cu anul 2010 am fost considerata persoana cu handicap accentuat dobandit(neoplasm mamar stg -operat ,mastectomie si evidare ganglionara- carcinom ductal invaziv -G 3).
Ieri ,in urma comisiei anuale ,ma incadrez in gradul mediu si nu inteleg de ce,eu sunt inca sub tratament;
De la comisie nu mi s-a dat nici o lamurire mi-au spus doar ca au procedat in baza legii;Si sa fac contestatie,dar sa nu astept un raspuns prea curand,ca aceasta contestatie trebuie sa ajunga la Comisia Superioara de la Bucuresti si dureaza;
Am citit legea 448/2006 ,dar nu vad unde ar fi problema ...sunt acelasi om de acum un an ,cu aceeasi suferinta si acelasi tratament;
Poate ma puteti lamurii voi.
Ajutorul de handicap grad mediu este de 33lei/luna si ma simt mai mult umilita decat ajutata/sustinuta .
Citat: |
citat din mesajul lui gabriela80 Buna ziua, As avea nevoie de putin ajutor... Incepand cu anul 2010 am fost considerata persoana cu handicap accentuat dobandit(neoplasm mamar stg -operat ,mastectomie si evidare ganglionara- carcinom ductal invaziv -G 3). Ieri ,in urma comisiei anuale ,ma incadrez in gradul mediu si nu inteleg de ce,eu sunt inca sub tratament; De la comisie nu mi s-a dat nici o lamurire mi-au spus doar ca au procedat in baza legii;Si sa fac contestatie,dar sa nu astept un raspuns prea curand,ca aceasta contestatie trebuie sa ajunga la Comisia Superioara de la Bucuresti si dureaza; Am citit legea 448/2006 ,dar nu vad unde ar fi problema ...sunt acelasi om de acum un an ,cu aceeasi suferinta si acelasi tratament; Poate ma puteti lamurii voi. Ajutorul de handicap grad mediu este de 33lei/luna si ma simt mai mult umilita decat ajutata/sustinuta . |
Multumesc Nina.
Am facut de ieri contestatia,un formular tipizat in care eu doar am completat datele personale si numarul dosarului;nu am cum sa depun alte documente,dosarul cu toata documentatia ceruta,toate actele medicale sunt la ei;