dr uscatescu
buna seara
rog moderatorii sa imi permita 24 h pentru a primi raspuns aceasta intrebare . am trimitere catre hematologie si intentionez sa merg la d-na doctor uscatescu . cum procedez ?
eu am o pericardita lichidiana si medicul suspecteaza o problema de coagulare , deoarece acest lichid a aparut in a doua zi de stimulare pe care o faceam in vederea unui fiv . am mentionat asta pentru a intelege ca nu am timp prea mult de asteptare .
multumesc tuturor
Raspunsuri
madutza_bra spune:
Te duci cu analizele si trimiterea direct la spital, dimineata devreme ..7:00, nu mai stiu la ce etaj este hematologia (deh batranetile) m-a indrumat nenea de la intrare la ce etaj si acolo am gasit usor cabinetul...e mereu coada.
Eu m-am dus fara programare, doar cu analize.
Mergi maine dimineata.
Bafta!
gabriela_tutuianu spune:
multumesc . ma pregatesc sa merg vineri dimineata - atunci poate sotul . nu eram sigura daca pot merge fara programare . fetele am vazut ca au comunicat cu d-na doctor sau cu d-na asistenta .
emilia.m spune:
Sfatul meu e sa fii acolo la 6:30. Capatul troleului 66 este fix in fata intrarii in spital, cum intrii in curtea spitalului mergi drept inainte foarte putin si apoi la dreapta. Vei vedea o bariera, treci de ea si aceea e cladirea cu multe trepte la intrare (scrie ceva de hematologie si transplant). Intrii, o iei in stanga si usor dreapta si vei vedea niste scari, urci pana la etajul 1 si apoi putin dreapta si pe culoar la stanga. Cabinetul este pe partea stanga, scrie pe usa ca e cabinetul Dr Uscatescu si numele asistentelor, sunt scaune pe care astepti si inauntru si afara, usa e mereu deschisa, prima camera e cu aparatura de laborator si in dreapta se face o camera mai mica unde sunt consultate in general gravidele.
In afara de trimitere iti mai trebuie copie a cartii de identitate si adeverinta de salariat. Altfel platesti analizele.
Daca ai nevoie de mai multe detalii da-mi mesaj privat sa iti dau nr meu sa ma poti suna.
35+ Anna Patricia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Tardyferon, Euthyrox 100 zilnic
emilia.m spune:
Ai mesaj privat de la mine :)
Daca vii de la intrarea unde te lasa troleul 66 atunci o sa intrii prin spatele cladirii de Hematologie si Transplant cabinetul e la etajul 1 (pentru ca sunt multe trepte la intrarea in cladire) dar mi-a zis o prietena ca daca intrii prin partea cealalta (pe unde eu n-am intrat niciodata) atunci nu sunt atatea trepte la intrare si deci urci 2 etaje.
35+ Anna Patricia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Tardyferon, Euthyrox 100 zilnic
gabriela_tutuianu spune:
multumesc mult . sper ca voi veni cu vesti bune . habar nu am cum sa spun ca vor fi bune : sa fie problema de coagulare si sa scap , sau sa fie bine si ...? sa merg la alti medici alte specialitati
Michelle_S spune:
Daca nu ai vorbit inca cu dna as. Viorica (pentru a fi sigura ca poti veni vineri si sa o gasesti pe dr Uscatescu), acesta este nr: 0743018067
PAI 1 4g/4g homozigot, MTHFR A1298C heterozigota
[url=http://www.countdowntopregnancy.com]www.countdowntopregnancy.com/tools/gender/ctp_gender_predictor_girl.jpg" border="0">[/url]