Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (43)
Raspunsuri - Pagina 9
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yvyana [quote]citat din mesajul lui Monirina sper ca stai bine cu urechile :)) |
Mai ai pana la 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata, apoi vei aparea in timp real! Scrie repede!!!
Happy Mom si S22+
[/quote
daa asta incerc sa fac ;)0
Ele spune:
Monirina mai scrie 2.
Ma bucur maxim ca ai aparut. Numai gandul ca aveam instructor prin zona si ma ia cheful de sport.
Eu am vreo 3-4 ani de activitate sportiva "la domiciliu" .
Acum sufar maxim ca sunt leguma .
Am inceput cu tae-bo dar ajunsesem sa fac doar programele lui Shaun T: Insanity si Asylum.wawww...ce dor imi este!!!
La cat timp dupa nastere oare ma pot apuca de sport?? daca fac cezariana?
Am o prietena s-a apucat la doua luni dupa. Dr i-a zis sa inceapa cu usurelul, iar daca simte ca ameteste, o ia cu lesin sa se opreasca.
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
amaliaro spune:
Fetelor cu ce vopsea va vopsiti ? ca nu mai rezist cand ma vad in oglinda intru in depresie cand vad cum a ajuns perisorul meu am pus 2 pose cu parul meu inainte de FIV
amalia tsakoniati
21+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui amaliaro Fetelor cu ce vopsea va vopsiti ? ca nu mai rezist cand ma vad in oglinda intru in depresie cand vad cum a ajuns perisorul meu am pus 2 pose cu parul meu inainte de FIV amalia tsakoniati 21+ DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota |
Eu te inteleg, sunt alba deja si nu mai pot, musai ma vopsesc. O sa iau ceva vopsea fara amoniac si care sa prinda pe parul alb. Am citit ca nu toate astea fara amoniac prind. Asa o sa aleg vopseaua si in functie de culori, acum sunr roscat deschis si nu toate fara amoniac au nuanta asta.
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
Ele spune:
Amalia eu m-am vopsit ca si pana acum, cu vopsea de la salon cu amoniac.
Sunt vopsele in comert fara amoniac, alea ar fi mai indicate .
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
Delia_Rodica spune:
Am adormit doua ore dupa plimbarea de azi, acum m-am trezit. Asa somn adanc n-am mai tras de la inceputul sarcinii cand eram vesnic somnoroasa. Eu inca obosesc foarte repede dupa incident, greu imi revin. Fac ceva mnor si gafai, ma opresc ca mi-e frica sa nu patesc ceva...totul e cu incetinitorul.
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
Monirina spune:
citat din mesajul lui Ele Monirina mai scrie 2. Ma bucur maxim ca ai aparut. Numai gandul ca aveam instructor prin zona si ma ia cheful de sport. Eu am vreo 3-4 ani de activitate sportiva "la domiciliu" . Acum sufar maxim ca sunt leguma . Am inceput cu tae-bo dar ajunsesem sa fac doar programele lui Shaun T: Insanity si Asylum.wawww...ce dor imi este!!! La cat timp dupa nastere oare ma pot apuca de sport?? daca fac cezariana? Am o prietena s-a apucat la doua luni dupa. Dr i-a zis sa inceapa cu usurelul, iar daca simte ca ameteste, o ia cu lesin sa se opreasca. Elena & Denisa (26.10.2004) 22 saptamani |
asa, sa reiau :)
dupa cezariana se spune ca e bine sa faci repaus de 6 luni,acum parerea mea e ca fiecare sa faca in functie de cum se simte... totusi daca te apuci mai repede incearca sa eviti pentru inceput exercitiile pentru abdomen ca sa nu fortezi dupa operatie ( desi stiu ca marea noastra problema dupa nastere va fi burta :) )
uite, de ex, ca sa vezi ca nu putem generaliza si fiecare organism e diferit, eu la 2 luni dupa nastere naturala abia mergeam din cauza durerilor de la epiziotomie :(
Monirina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Delia_Rodica
Eu te inteleg, sunt alba deja si nu mai pot, musai ma vopsesc. O sa iau ceva vopsea fara amoniac si care sa prinda pe parul alb. Am citit ca nu toate astea fara amoniac prind. Asa o sa aleg vopseaua si in functie de culori, acum sunr roscat deschis si nu toate fara amoniac au nuanta asta. viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd |
imi pare rau, n-am stiut ca sunt asa reactii de la FIV :(
mstefania spune:
Va salut si eu!
Ieri am fost la dr, bebica este bine, are 470 de gr, inima este ok, daca data trecuta stomacelul era marit si am avut ceva emotii pt ecografia de ieri, de data asta stomacul este ca si marime normal si nu sunt probleme si m-am simtit usurata ca am stat cu ceva emotii, creste frumos si este sanatos.
Din pacate ieri am avut contractii , asta poate si din caza asteptatului la dr si ceva emotii si i-au preventiv No-spa iar carcei am din cand in cand, decamdata iau doar vitaminele si atat, inca nu e cazul la mine de Mg.
Am luat pana acum 4,5 kg ff multumitor, abia astept sa apara legumele mai bune pe piata ca ce sunt acum nu au nici un gust.
Stefania 22+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)