Europe Eye Hospital Bucuresti

Europe Eye Hospital Bucuresti | Autor: Happiness_4_us

Link direct la acest mesaj

Am cautat pe net o clinica specializata in oftalmologie, pentru a merge cu baietelul meu, posesor de ochelari, la control, dar care nu colaboreaza deloc , atunci cand trebuie verificate dioptriile, asa incat, am nevoie de un medic foarte rabdator,care sa nu renunte imediat ce copilul protesteaza si opune rezistenta.
Si acum poarta ochelarii de cand era foarte mic .
Ultima data am fost la dr Burloiu, insa as vrea sa merg si la alt medic.

Aveti experiente cu Europe Eye Hospital?
multumesc frumos!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Noi mergem la Infosan,la d-na Andreea Ciubotaru.Nu am avut probleme niciodata,pitica a stat la fiecare control.Si in iarna am fostvsi cu cei mari,la un control de rutina si feciorasul meu care desi e maricel e cel mai necooperant la doctori,a stat fara probleme .aici sunt datele de contact
http://www.infosan.com.ro/contact .
Merita sa incercati
Numai de bine sa auzim

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Da, eu am fost acolo la control cu baiatul, cand avea aproape 6 ani. Nu stiu insa cum se numeste doctorita, noi am fost pentru un control de rutina, fara sa avem vreo problema anume cu ochii.

Dar doctorita am inteles ca e specializata in oftalmologie pediatrica, a fost foarte rabdatoare, s-a purtat foarte frumos, iar cabinetul era amenajat special pentru copii. Au chiar si un loc de joaca langa cabinet.
Asta-vara, cand am fost eu, mi s-a luat in consideratie trimiterea de la medicul de familie si am platit mai putin consultatia (ceea ce pentru mine a contat mult). Nu stiu insa daca mai e valabil si acum.
Dotarile mi s-au parut de ultima generatie.

Asta a fost experienta noastra acolo.

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

La recomandarile citite aici am fost acum cativa ani tot la Infosan la dr. Ciubotaru.
Recomand fara retinere clinica si medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Si noi tot la Infosan, atat la dna Cibotaru cat si la dna Dragu. F dragute amandoua.
Am fost si la dl Burloiu, dar am cerut a doua opinie la Infosan, si am ramas aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si noi tot la Infosan mergem la dr.Ciubotaru.

Mergi la inceput