Fiv Turcia - 5
Raspunsuri - Pagina 6
ciuripica spune:
turquoise, tu cand pleci?
nelay, te asteptam cu vesti!
cris, urmezi tu, sigur se lasa cu mai galagios, mai linistit, cum il vezi.
nadali spune:
Vreau bebel, sarcina usoara iti doresc! De dimineata stau cu ochii pe net sa aflu rezultatul tau. M-am bucurat enorm de reusita familiei voastre, care pentru mine reprezinta o speranta, ca as putea s-a am copii cu sotul meu... . Te pup... Sarcina usoara sa ai, si un bebe sanatos .
vreau_bebel spune:
Va multumesc din tot sufletul. Scuze de absenta dar e motivata, m a scos soata la dezmat.
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
Eu 29,5 ani, relativ ok, sotul 31,5 ani, azoospermie obstructiva.
Fiv 1 august 2012 Bucuresti, dr. Tutunaru - o minciuna
FIV 2 - cel norocos - februarie 2013 Istanbul - Acibadem - Dr. Tayfun - Pe 8 martie anunt Beta Super Pozititiv
DOAMNE AJUTA-NE
vreau_bebel spune:
Cristina, Nelay va asteptam si pe voi cu o veste f f buna.
Cri ma intrebai de transportul la intoarcere: Noi am fost cu masina intr-adevar, am plecat spre casa luni dimi iar eu duminica avusesem transferul cu blasto. Drumul a durat vreo 10 ore timp in care am stat pe scaunul din dreapta, doar vreo ora am stat in spate si am incercat sa dorm putin, dar m-a luat greata cred ca de la Decapeptyl si am trecut in fata.
Vrea sa spun ca dupa ambele ET am stranutat, am ras, am tusit, mi-era teama cand realizam ca poate dauna dar ca poti sa faci cand iti vine sa stranuti? Iar eu cand incep nu stranut o sg data, de 7-8 ori la rand ca aia batrani.
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
FIV 2 - cel norocos - februarie 2013 Istanbul - Acibadem - Dr. Tayfun - Pe 8 martie anunt Beta Super Pozititiv
DOAMNE AJUTA-NE
Hatice spune:
Ceata romaneasca a ajuns la hotarele imperiului otoman si incepe sa il cucereasca.Incet-incet va deveni oaste.
E mare Tayfun, face adevarate minuni.
Sper din suflet sa gasesaca formula castigatoare pentru toate cadanele romance.
Vreau_bebel, Cristina, Nelay aveti grija de voi.
intregului harem si sultanelor mame.
vreau_bebel spune:
Pt fetele in focuri carora le tin pumnii va spun care au fost simptomele mele de dupa ET. In primelele 2 zile dupa transf de ziua 5 au persistat durerile de ovare cauzate de punctie. Apoi au inceput sa apara intepaturi in mijloc, la niv uterului cred, in zilele 3 4 destul de intense. In a 5 a zi am avut episodul " roz" cu dureri mari ca la ciclu insa localizate central. Am crezut ca nu a fost sa fie. In a 6 zi mi am facut primul pipi test care a iesit f f slab poz. Durerile au continuat si cedeaza repede la magne b 6.
Pup fetele si va doresc cel mai asteptat martisor!
DOAMNE AJUTA-NE!
DOAMNE AJUTA-NE
gabriela_tutuianu spune:
am dreptul la replica si vreau sa-l folosesc .
lara27 are un nr de 1516 mesaje din 01/02/2012 . este fantastic cum exact tu spuneai cum se vorbeste pe forumul asta doar cantitativ . exact cine trebuia .
nanne16 de sambata de cand ai postat aveai 210 si acum ai 243 de mesaje . adica o medie fantastic de mare ; cand ai postat ai uitat sa te uiti ca sunt membru sin 2004/02 si am o medie de 11 mesaje/luna . deh , am fost ocupata cand cu medicii , cand cu studiile . alegem sa vorbim despre altii pentru ca ne plac "rautacismele " la maxim sau poate tocmai de asta suntem pe net . sa ne aratam frustrarile public ca in alta parte nu se poate .
gabriela_tutuianu spune:
am scris mesajul de sambata pentru ca nelay_star are nevoie de incurajari . este o fata deosebita si nu este la primul fiv . deh , iar dau din casa , dar asta a scris-o si public - pentru cine are rabdare sa citeasca prin maculatura .
asteptam ca voi , cele care ati trecut prin momentele astea sa o incurajati , pentru ca stiti cum este sa treci prin asta . este greu / epuizant . insa doar doua fete au incurajat-o . chiar daca voi credeti ca am facut o greseala - pe care mi-o asum , am judecat ca acele incurajari sunt mai valoroase in comparatie cu post-ul meu . eu ma rog pentru reusita ei , iar daca este suparata are tot dreptul .
miky82 spune:
Vreau bebel felicitari!!! o sarcina usoara si bebe sanatos!
Cristina, Nelay asteptam aceleasi vesti minunate si de la voi!
Nelay_star spune:
In primul rand va multumesc pt urari sa aveti o primavara frumoasa toate
Nu stiu cum sa incep.
Stiu ca fetele de pe forum se asteptau sa vin cu vesti imediat dupa punctie, ET , etc...
Dar credeti-ma , nu am avut o stare tocmai ok !!!! Multumesc lui D-zeu ca am facut transferul, biopsia sotului a fost ok si am putut sa mergem mai departe cu procedura
Am decis ca o sa va scriu dupa beta, fie ca e pozitiv fie ca e negativ.... Cum o vrea D-zeu deci mult a fost , putin a ramas eu va citesc in fiecare zi si sunt alaturi de voi.
De fapt am scris mesajul asta sa le multumesc personal fetelor care m-au incurajat si nu sunt putine sincer ....
Cristina, tu ai fost vecina mea in Turcia si mi-ai fost alaturi si imi esti in continuare.
Amaradia, multumesc pt tot doamna draga next time o sa ascult sfatul tau. Sper totusi sa nu mai existe next time
Lara, same for you .... Multumesc mult
Nanne, multumesc si tie
Lorelai, stiu ca eu te-am "bagat in seama"dar vroiam sa stiu ca se poate ... Ai fost draguta si mi-ai raspuns iti multumesc si tie
De fapt, pe Lara tot eu am "bagat-o in seama" dar asta a fost inainte sa ma duc eu in Turcia.
Cu Nanne, a fost putin diferit
Many, la tine am apelat la fel... Din disperare ... Vroiam sa ma linistesc ca poate intr-un final o sa fie bine si la mine iti multumesc si tie
Gabi, iti multumesc si tie pt ca mi-ai fost alaturi de multe ori si am inteles intr-un final ca de fapt vroiai sa fiu incurajata de cat mai multe persoane iti multumesc si tie
Hatice , am vazut ca la fiecare mesaj postat pe forum imi adresai si mie un cuvant, un gand bun. Esti o fata buna. Iti multumesc si tie
Ciuripica, am vazut ca ai mai intrebat si tu pe forum de mine . Sunt bine incerc sa fiu ZEN si sa ma ajute D-zeu pana la capat . Iti multumesc si tie!
Vreau_bebel, tie ti-am spus felicitari si ieri.... Iti mai spun si aici: felicitari draga mea , sarcina usoara si bebe la termen ! sa fiti fericiti
Am simtit nevoia sa va multumesc la fiecare in parte si sa va spun ca inseamna ENORM pt mine . Intr-adevar asta este al 4-lea fiv, nu este usor ... Dar nici nu ma plang vreau doar sa fie bine !