Fiv Turcia - 5
Raspunsuri - Pagina 19
nanne16 spune:
Bebel este bine ca este in crestere si e chiar o crestere frumoasa la 24h. Nu ai raspuns daca ai mers la acelasi laborator...
Sa vedem cresterea de maine, pentru ca acolo verificarea este importanta... sa vedem dublare.
E posibil sa fie ceva la tine - mai ales atunci cand a fost acel epidod cu sangerare. Nu stiu daca au fost doi sau unul - poate ai sa vezi la eco. Poti merge undeva zilele acestea? Parca pana pe 21 cand aveai programarea e prea mult si pentru mine, daramite pentru tine. Daca vezi sac - normal sau vezicula utelina - poate te mai linistesti.
Sa nu te intepi prea mult si nici sa nu iti faci ganduri prea multe, pentru ca nu e bine.
Daca ai lua un aspenter/aspirin cardio macar unul la doua zile?!
Ti-au mai iesit rezultate la analize de trombo?
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
vreau_bebel spune:
Da la acelasi lab. Am fost aseara la eco, nu a vrut dr sa mi faca doar abdominala a zis ca, chiar de ar fi ceva nu s ar vedea, dar endometru nu arata ca si dupa o oprire din evolutie, degradat ci pufos. Mi a zis sa refac maine la 48 ore, dar nu am avut rabdare. Nu trebuia sa creasca cu 50 % la 24 0re beta?
Mai tre sa primesv rez la factorul II si PAI , iar afara de mutatia aia din mthfr pana acum sunt toate negative.
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
FIV 2 - cel norocos - februarie 2013 Dr. Tayfun Istanbul - Acibadem - MARTISORUL MEU
DOAMNE AJUTA-NE!!!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vreau_bebel Da la acelasi lab. Am fost aseara la eco, nu a vrut dr sa mi faca doar abdominala a zis ca, chiar de ar fi ceva nu s ar vedea, dar endometru nu arata ca si dupa o oprire din evolutie, degradat ci pufos. Mi a zis sa refac maine la 48 ore, dar nu am avut rabdare. Nu trebuia sa creasca cu 50 % la 24 0re beta? Mai tre sa primesv rez la factorul II si PAI , iar afara de mutatia aia din mthfr pana acum sunt toate negative. ------------------------------------------- Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg) DOAMNE AJUTA-NE! FIV 2 - cel norocos - februarie 2013 Dr. Tayfun Istanbul - Acibadem - MARTISORUL MEU DOAMNE AJUTA-NE!!! |
Echo.abdominal la varsta asta a sarcinii nu iti arata nimic. Abia transvaginal daca se vede ceva.Cred ca dupa 10-12 sapt.este relevanta echo.abdominala.
Bafta multa
nanne16 spune:
Bebel , chiar vroiam sa iti spun, ca eu procesez mai greu in ultima vreme informatiile
Daca beta ar creste dupa logica pe care o expui, atunci am face toate beta la 24 h si nu la 48 de ore... Nu trebuie sa creasca (sau nu exista o regula) de crestere de 50% la 24 ore... de asta, ti-am spus mai multe aici (parca si Qiao, Lorelei) sa repeti la 48 de ore.
In alta ordine de idei, la aceasta varsta a sarcinii (pana inspre 10 - 11 saptamani, unii la chiar morfo de trim. 1) nu se face eco abdominala, pentru ca nu se vede nimic! Eco se face doar transvaginala. Nu este niciun pericol, deci asa trebuie facuta pentru un rezultat concludent - daca o face transvaginala, stii si tu cum e sacul, ce marime are, forma, etc. Asa la abdominala - iti zice doar de endometru "pufos"... Endomentrul meu la sarcina biochimica de anul trecut s-a mentinut frumos atata timp cat i-am dat progesteron, asa ca... si apoi a mai durat vreo 7 zile pana s-a "dezintegrat"
Asteptam beta maine si apoi sa nu te mai intepi atat de des, stiu ca e greu, pentru ca am fost acolo. De aceea, va spun sa incercati sa fiti ZEN! Si o eco transvaginala - poti sa te duci saptamana viitoare daca tot ai programare...
Apropo, Cristina, daca iti trece prin capusor sa faci o beta la alte 48 de ore (adica vineri) sa nu te sperii daca nu se mai dubleaza Nu mai tin minte exact, dar dupa 1000 (si ceva) nu se mai dubleaza la 48 de ore, parca la 72 (dar chiar nu mai imi aduc aminte) Teoretic, pe vinerea viitoare poti incerca o eco - poate sa fie bataioasa... daca nu, in ultima saptamana din martie (adica de azi in doua saptamani) ar fi timpul.
Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3
QiaoBing spune:
bebel iti dai seama ca daca era regula cresterea cu 50 la 24 H nu se mai facea la 48. posibil sa nu creasca constant, dar per total ar trebui sa fie asa. uite, amaradia, nu a avut crestere "ca la carte", dar e ok pana la urma. la tine, intr-adevar, s-ar putea sa fi fost 2 si unul sa nu mai evolueze.
si cum nu e frumos sa cert o graviduta, doar iti fac cu degetelul na-na. pai de cand tot te pregatesti tu pt bebe, abia acum facusi, soro, trombofiliile ?!?
aspenter/aspirin cardio ai in meniu ?
vreau_bebel spune:
Nu am facut trombo pt ca am crezut ca sg probl e la sot
Nu iau aspenter, sa bag in meniu?
E posibil ca beta sa creasca chiar daca ebrio s a oprit? Am gasit pe net ceva de genul ca beta mai poate creste pana la eliminarea tesutului producator de hcg. Ati auzit cazuri?
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
FIV 2 - cel norocos - februarie 2013 Dr. Tayfun Istanbul - Acibadem - MARTISORUL MEU
DOAMNE AJUTA-NE!!!
nanne16 spune:
Qiao - nu vezi ce conectate suntem - ca e si Many - cu tine partea de beta si cu ea partea de eco
Bebel - dupa cum spuneam mai sus, ar fi bine sa nu mai citesti ce scrie pe internet si sa faci presupuneri, poti face analiza maine sa vedem dublare, in rest nu are sens sa dam cu presupusul, pentru ca nu avem de unde sti si iti face si tie rau; apoi faci o eco transvaginala si vezi si cum e cu saculetul si gata -> te-as sfatui sa te uiti mai bine la o comedie, ceva, fa ceva ce iti place, incearca sa faci o pauza de la toate astea pentru cateva ore
As vrea sa spun acest lucru (si ti-l mentionasem si tie mai devreme) - insa nu iti este adresat tie, deci nu o lua personal -, ci si celorlalte fete care vor citi vreodata aceste randuri - ca si la mine problema era la sot - eu avand doar AMH redus. Insa nu te inhami la un asemenea parcurs, fara sa faci anumite analize, despre care se tot vorbeste pe forum. Iar acestea cu trombofilia si conexate cu Clexane - au provocat scurgeri de rauri si fluvii de cerneli internautice pe DC!
Nu e pacat ca pentru un pachet de analize de 1500 lei, sa trecem prin suferinte fizice si psihice - sa nu mai vorbim de partea materiala a experientei care poate ajunge pe la 5000 de euro!
Eu la primul fiv facusem aproape toate trombo - am avut pachet cu MTHFR si Factor II si V si proteina C si S s.a. nu era inclus PAI-ul! Mi-a iesit totul luna!
Insa ramasesem setata pe PAI - si el a fost cauza, evident nu s-a exprimat nimeni asa, dar am si eu feeling-ul meu! Am gandit si eu la fel - la cat m-am analizat - nu are cum sa fie tocmai asta - ai mei sanatosi, mama - sarcini normale, etc.! Dar iata ca a fost! Si dupa ce s-a terminat anul trecut, cine fugea la Medlife sa isi faca PAI-ul? Si nu am avut rabdare sa iasa rezultatul si am mai facut un profil la CMMB (care oricum includea si analizele facute cu an inainte, dar nu mai gandeam coerent) si iata frumoasa semnatura verde!
Nanne
_
QiaoBing spune:
bebel stiu ca e greu si iti faci 10000000 de ganduri acum, dar pana maine cand ai rezultatul de la beta - pe care te rog sa il compari cu cel de ieri -, nu prea ai ce sa faci, in afara de a-ti stresa neuronul. eu nu am facut decat 1 beta de confirmare si inca unul cand mi-a zis dr ca s-a oprit. era destul de mic fata de cat ar fi trebuit sa fie si nu am mai repetat. am luat aspirina si am inceput sa fac si Clexane din s6 ... ori a fost prea tarziu (in s7 s-a oprit), ori nu trombofilia a fost cauza.
din intelepciunea omulnui care s-a dat cu capul de multi pereti, te sfatuiesc sa incerci sa iei lucrurile asa cum vin. daca creste si se dezvolta bine - URA ! daca, nu, inseamna ca nu era un embrion viabil si natura a stiut ea mai bine (nu luam acum in calcul prob cu trombofilia, atat de controversata), iar in cazul asta aveti pinguinii de backup.
dellya86 spune:
bebel ,te pupacesc, stai linistita ca maine beta o sa fie dubla poate au fost 2 si de aceea...oricum a crescut frumos in 24 de ore