FIV cu Dr. Dragos Albu 75
Raspunsuri - Pagina 8
cumintzica12 spune:
alynutza, stiu ca ai ma intrebat...de ce nu incerci sa te duci la o consultatie la dr albu si sa-i spui povestea ta? teotetic da, atata timp cat te duci cu donatoarea de manutza... despre costuri, banuiesc ca pretul de fiv propriu zis e acelasi, in schimb tratamentul s-ar putea sa fie mai scump (atat pt pregatirea ta, cat si stimularea ovariana pt sora ta)...
daca te duci la consultatie, pe langa istoricul medical/analizele de pana acum, fa-ti o lista cu toate intrebarile, sa nu uiti ceva...
sa nu ma intelegi gresit, te rog, dar cred ca esti norocoasa ca o ai pe sora ta donatoare, iar ea e persoana minunata ca face asta pt tine
dellya, stiu ca ai ajuns de curand la dr albu si ca te pregatesti de laparo (ai reusit sa-ti faci programarea exacta?). dar nu stiu istoria ta (imi cer scuze daca ai mai povestit si am uitat...), inteleg ca ai mai trecut prin fiv deja si ca finalul a fost ok. ce inseamna asta (mi-e teama sa nu fac vreo gafa asa ca nu o sa presupun ce inseamna ok)?
eu abia astept eco de maine sa vedem cum evolueza ovocitele...am niste emotii... spre surprinderea mea, nu simt nici un efect secundar, ma simt f bine, chiar si acum in weekend cand am avut tratament intensiv (as spune ca doar pastilutele femara mi-au dat o stare mai nasoal: oboseala, parca si ceva bufeuri, dar de cand le-am terminat, ma simt f bine)
dellya86 spune:
Cumintzica povestea mea: trompe inflamate, suspecta hidrosalpinx, laparoscopie,hidro bilateral, o trompa clipsata, una salvata, fiv, raspuns cam greu, dar in final 7 ovocite, 5 embrioni(asta era ok), transfer 2 embrioni, beta 3.5 deci negativproblema????se pare ca a revenit hidro si pe trompa ,,salvata" pt ca, dupa spusele medicilor, totul era perfect si parerea lor sa le scot (medici:prof. Ron el, dr. Lutescu)inainte de transferul cucei 3 eschimosi. Deci mergem la Albulet sa rezolve problema cu trompele pt ca am inteles ca e cel mai priceput, apoi transferam eschimosii si speram sa ne ajute Dumnezeu sa se lipeasca de mami
crystyne spune:
Neatza fete albe
Va doresc o saptamana usoara ,linistita si frumoasa ,iar celor care sunt in focuri le tin pumnii.
Pup toate fetele
pety1981 spune:
Buna dimineata fete albe
Eu nu mai am noutati astfel ca doar va citesc .Astept sa vina cm ca sa incep anticonceptionalele dar se lasa asteptat de 5 zile .Pana acum imi doream sa nu vina si acum nu mai am rabdare asteptandu-l....
Va salut si va urez toate cele bune!
pety1981 spune:
rlk nu-i loc pentru ca am facut un test ieri si e negativ si plus ca acum o saptamna am facut niste radiografii pentru coloana ceea ce nu poate fi ok pentru o sarcina din cate stiu.nu-mi ramane decat sa astept .....
rlk_2009 spune:
Pety iti tin pumnii perioada ce urmeaza!
Sa fii la fel de ZEN ca pana acum si rezultatul va fi pe masura
fete D'Albe!