Un martisor pentru voi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

ce frumoase sunt toate

si eu am adoptat ideea de "martisoare handmade" anul acesta,am facut impreuna cu pruncul din dotare o multime de martisoare,din diverse materiale,pe care le-am daruit din toata inima,fiind intr-un fel "personalizate" .mi-e ciuda ca nu reusesc sa pun poze .

de primit nu am primit decat martisoare "virtuale" (se pare ca trebuie sa ne adaptam vremurilor ),insa m-am bucurat de fiecare apreciere a martisoarelor confectionate de noi.

multumesc,desprecopii,pt martisorul ratusca (am daruit si noi cateva ratuste )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

am reusit intre timp sa incarc si cateva poze (nu e calitate exceptionala,sunt facute cu telefonul,insa....sper ca se intelege ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

Va daruim si noi un martisor si va dorim o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Eu nu am primit ca aici nu s eface, dar impreuna cu Victoria am facut o felicitare ptr. educatoare si i-am spus rapid ca la noi asa se face si i-am zis ce-i cu snurul. Va atasez poza cu Victoria cu felicitarea:
Va oferim si voua, virtual, aceeasi felicitare si acelasi mesaj pe care l-a scris Victoria cu manuta ei in interior: "Happy spring. Victoria".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Nepoata-mea a primit azi un martisor ce intra la preferate in categoria "martisoare din comert".
Vi-l arat si voua, ca e tare frumos ghiocelul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Eu as vrea sa mai vad martisoare cum primeam noi cand eram mici: cosari, trifoi cu 4 foi, buburuze, etc. Mie mi-a trimis sora-mea anul trecut un cosar (a primit nepoata-mea si a zis ca i-l trimite Victoriei) si un iepuras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Eu am facut un martisor dulce pentru ai mei strumfi. D primit, am primit flori.

Fascinatie

Inevitabil... Eminescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

si noi va oferim cu drag martisore hand made si un buchet de zambile in tehnica quilling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

...noi am primit de toate..si cosari, si trifoi cu 4 foi, si potcoave, iar de daruit, am daruit facute de noi...unele doar asamblate, iar altele facute din margelute termoadezive :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amizdu spune:

o primavara frumoasa si plina de impliniri va doresc tuturor!

Mergi la inceput