Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Ele multumesc

Delia sa ma anunti si pe mine ,sa-mi spui cum a fost,daca e un doctor cunoscut,tanar sau nu,sunt curioasa.

Cu numele de fata imi este tare greu,nu stiu pana acum presimteam ca e baiat ,asa ca nu m-am gandit daca v-a fi fata ce nume ii voi pune. O sa incerc sa ii gasesc un nume mai aparte,care sa-i placa,care sa nu aiba semnificatii urate,sau sa poata copii sa faca glume pe seama acestui nume.Si vreau sa-i pun doar un nume,ca e greu cu mai multe nume.

ana303maria insanatosire la pitic

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ana, sanatate multa pustiului tau!

Fetelor, eu ma rasfat azi cu o sticla de pepsi Sper ca nu e foarte rau

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Vroiam sa va mai intreb voi cum stati cu tensiunea,eu am tensiunea f mica,aseara cand mi-a luato aveam 90 cu 60.
La spital cand am fost internata a mare era 85.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Mony la dr Budau merg, e un medic foarte bun, are cabinet propriu, colaboreaza cu President si candva colabora si cu Odobescu, nu stiu acum, trebuie sa-l intreb. E un medic mai batran si se spune ca e cel mai bun pe ecografe. Impresia proprie ti-o dau dupa control.

viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Ana303maria, insanatosire rapida ptr David. Am patit si eu cu Alexandru, cand era mic, cateva episoade de genul asta, cu raceli urmate de otita si invers. In final, am rezolvat cu o operatie de polipi facuta la BUDIMEX. Dupa asta chiar nu am mai avut probleme, doar raceli usoare, chiar fara febra, sau eventual cu febra mica, pana in 38.

Andra19+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Ama, o mica escapada de genul asta e permisa. (Daca sticla nu are 2 litri!!!!)
Ba mai mult, probabil vei observa ca bebita este mai activa dupa rasfatul asta.

Andra 19+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Andra, e de 0.5l Activitatea deja se simte! Oricum este o cracoasa mica si face step aerobic pe vezica mea de obicei...acum chiar i-am dat motor

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ama ma uitam sa vad ce vrei sa bei. Fa-ti pofta.

Elena & Denisa (26.10.2004)
21 saptamani

Mergi la inceput

Ele, as bea eu si altele dar....ma abtin

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana303maria spune:

Multumesc mult fetelor! David vad ca se simte mai bine. El e foarte rezistent, la inceputul lunii chiar ma laudam ca pana la 3 ani jumate nu stiu ce e otita. In seara aia am ajuns la Grigore Alexandrescu si diagnosticul a fost otita. Am tratat-o, am mers apoi la gradi si e jale ce e acolo. O gramada de copii lipsesc, unii tusesc, etc... Eu chair pot spune ca alaptatul s-a vazut la David. Chiar a contat pt ca e f rezistent la boli. Iarna asta nu a racit deloc, nu se putea chiar sa rateze iarna fara vreun eveniment insa la ce e la gradi.

MTHFR A1298C - stare homozigota
David
15+

Mergi la inceput