Perfidul Albion - sau despre ipocrizie
Raspunsuri - Pagina 31
mariuta spune:
condamnatii au varste intre 20-30 de ani, majoritatea sub 26.
In 2005 cel mai mare era de 22 si majoritatea minori, cam jumatate 12- 15 ani. Parca nu imi vine sa cred ca o banda de copii, la vremea aceea, a fost in stare sa faca atata rau. Infiorator.
nadaflorilor spune:
putin off topic
http://uk.news.yahoo.com/derby-fire-philpotts-face-jail-over-deaths-041104358.html#fbgxVTA
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elyda http://www.libertatea.ro/detalii/articol/inceput-prigoana-romanilor-gabriel-ciochinda-stomatolog-35-ani-capitala-povestit-pentru-libertatea-englezii-terorizat-mama-441738-1.html IOANA |
Articolul nu mai exista.
andacos spune:
Laura,articolul exista,acum am citit si eu insa e de o exagerare...cumplita.
Oameni buni nu va mai amaritzi sufletele cu asemenea excremente ziaristice.
Articolul este intentzionat scris provocativ,este d efapt un control de rutina al pasagerilor,un control vamal la care poate fi supus orice individ.
Ma indoiesc ca femeia care nu intzelegea engleza,a auzit cum au injurat-o vamesii.
Cred ca i s-a facut rau,pentru ca s-a speriat in primul rind,controlul amanuntzit al vamesilor nu e ceva placut pentru nimeni dintre noi.
edit.A fost banuita de trafic de tzigari,deci un comportament absolut normal din partea vamesilor.
Dana
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui andacos Laura,articolul exista,acum am citit si eu insa e de o exagerare...cumplita. Oameni buni nu va mai amaritzi sufletele cu asemenea excremente ziaristice. Articolul este intentzionat scris provocativ,este d efapt un control de rutina al pasagerilor,un control vamal la care poate fi supus orice individ. Ma indoiesc ca femeia care nu intzelegea engleza,a auzit cum au injurat-o vamesii. Cred ca i s-a facut rau,pentru ca s-a speriat in primul rind,controlul amanuntzit al vamesilor nu e ceva placut pentru nimeni dintre noi. edit.A fost banuita de trafic de tzigari,deci un comportament absolut normal din partea vamesilor. Dana |
Dana, mie imi scrie ca nu exista. Daca e despre ce ai scris tu atunci e absolut mizerabil ce s-a intamplat.
Editez pentru ca am cautat ziarul in arhiva si l-am citit. Din date stiu, in aeroport sunt obligati sa caute translator atunci cand au un suspect nevorbitor de limba engleza. Daca povestea e adevarata, familia femeii ar trebui sa depuna plangere la conducerea si autoritatile de aici, nu numai din Romania.
i
andacos spune:
Hai ca-tzi mai pun odata linkul(desi tu ai mai scris la mai multe subiecte ca articolele nue xista,desi ele erau acolo,s-ar putea ca distribuitorul tau de net sa nu accepte ceva ...conexiuni.Curat murdar, nea Fanica!)
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/inceput-prigoana-romanilor-gabriel-ciochinda-stomatolog-35-ani-capitala-povestit-pentru-libertatea-englezii-terorizat-mama-441738-1.html
Dana
andacos spune:
Laura,adica tu chiar crezi ca femii i s-a inscenat asta doar pentru ca e romanca?
Eu chiar cred ca a fost un control d erutina,au existat suspiciuni la adresa femeii,asta nu are nimic de-a face cu apartenentza ei geografica.
repet,o exagerare si o mizerie articolul respectiv.
Aceleasi cuvinte mi-au fost adresate de catre vames de fiecare data,mi s-a scanat si pasaportul ,insa in momentul in care cetatzeanul este suspectat de anumite lucruri,vamesii isi fac datoria.
Cuma stiut femeia ca a fost injrata,i-a tradus translatorul?
Dana
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui andacos Laura,adica tu chiar crezi ca femii i s-a inscenat asta doar pentru ca e romanca? Eu chiar cred ca a fost un control d erutina,au existat suspiciuni la adresa femeii,asta nu are nimic de-a face cu apartenentza ei geografica. repet,o exagerare si o mizerie articolul respectiv. Aceleasi cuvinte mi-au fost adresate de catre vames de fiecare data,mi s-a scanat si pasaportul ,insa in momentul in care cetatzeanul este suspectat de anumite lucruri,vamesii isi fac datoria. Cuma stiut femeia ca a fost injrata,i-a tradus translatorul? Dana |
Dana, eu nu cred ca e adevarat din doua motive:
1. femeia nu stia engleza dar era sigura ca vamesii radeau de ea si o injurau.
2. Inconjurati de atatia martori nu si-ar fi riscat jobul iar fiica femeii nu avea cum sa auda ce vorbeau vamesii.
Dar cum in ultimul timp se tot cauta articole de doi bani doar pentru a dovedi cat de inversunati sunt britanicii impotriva romanilor si cum ii persecuta pe bietii romani care indraznesc sa calce granita..... Nu mai pot scrie nimic.
Aici e un site numit freecycle unde cei care nu mai folosesc anumite lucruri le pot dona. Pentru ca am adunat o gramada de chestii si nu am nici bani si nici timp sa le trimit, tot la donatii, acum in Romania, le-am oferit pe acest site. Printre raspunsuri a fost si al unei romance, venita in UK de cateva luni si, primul lucru pe care l-a scos din gura a fost sa isi bage si sa-si scoata impotriva englezilor care nu-i dau casa si o obliga sa stea intr-o camera, ca sotul munceste la negru pentru ca el n-are timp si chef sa umble dupa acte, ca doar stiu cum suntem noi, romanii, vazuti aici, toate in fata sotului meu, englez, care a ajutat-o sa care mobila donata,sacii de haine. Dar deh...