Nu distribuiti mai departe ca nu intereseaza...
Raspunsuri - Pagina 2
roxanaz spune:
ba imi pare rau, stirea a fost la TVR1 la Jurnalul de la 20 (mda, stiu, probabil is singura care ma uit la stirile de acolo :))) ).
Felicitari copiilor!
Sunny71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz ba imi pare rau, stirea a fost la TVR1 la Jurnalul de la 20 (mda, stiu, probabil is singura care ma uit la stirile de acolo :))) ). Felicitari copiilor! |
Nu esti chiar singura, am vazut si eu stirea.
Scriu acum ceea ce am exclamat atunci: BRAVO VOUA COPII EXTRAORDINARI, FELICITARI PENTRU REZULTATELE OBTINUTE DATORITA MUNCII VOASTRE!
ni-na spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Avem inca profesori excelenti, dedicati meseriei. Avem copii buni, destepti si muncitori ! Cred ca tine mult si de noi sa le facem publice rezultatele, sa-i incurajam si sa-i sustinem moral. www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/89839-video-viitor-student-la-oxford-premiat-la-concursul-de-mathematica-unirea.html" target="_blank"> va fac cunoscuta o alta gasca de copii frumosi. Pe Vasi il stiu de mic ( nu intamplator avem acelasi nume de familie ), performeaza in matematica, informatica, fizica, baschet si tenis. Anul trecut a fost la Olimpiada de matematica din China si s-a intors cu medalia de bronz.A mers la zeci de concursuri internationale de matematica, dar si cu echipa de baschet a liceului. O sa mearga la Oxford , apoi, cine stie incotro ? (Tin minte o intamplare de acum vreo 5 ani. faptul ca avea mana dreapta in gips, nu l-a descurajat deloc si asa a participat la niste meciuri baraj de tenis, pentru calificare. Ma uitam la el cum juca tenis cu mana stanga si puncta de zor !!! Bineinteles ca s-a calificat !) .............................................................. Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite. Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite ! |
A trebuit sa aflu de pe forum ca nepotica mea,Andra a luat premiu la grupa ei de varsta....