Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~38~
Raspunsuri - Pagina 12
doina_1984 spune:
O primavara frumoasa si plina de bucurii!
Matei va trimite un martisor virtual
Iris, foarte frumoasa poezia. Ar trebui sa o punem pe prima pagina in luna martie.
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 26s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
Elyana spune:
Iris, parca tu ziceai sa facem cioc cioc la burtica atunci cand loveste bebe?
Ei bine, am incercat si eu...... s-a hotarat ca sa se mute cu totul in zona in care bocaneam eu =)) ca deh, el dadea din picioruse si eu acolo faceam zgomot.
Deci asa ca burtica mea nu mai e rotunda, are o umflatura in partea dreapta Cine stie ce cod morse i-am aplicat de SOS
22+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
Madd11ee spune:
Ce tare, Elyana..Eu am tot facut asta..pana sa aflu de treaba ca ii putem invata..si chiar merge..aseara faceam cioc cioc..mi se parea ca nu il mai simtisem de ceva timp..si imediat a reactionat..dar cel mai dragut e cand vine in zona buriculuisi se ridica cu buric cu tot..
23+
carmen333 spune:
Eu l-am mangaiat pana acum cand se misca; e drept ca nu stiu cat simte el, prin atatea straturi. In schimb, daca-l ciocan, face scandal.
Si parca se agita mai mult cand stau pe stanga, oare nu-i convine?
Mi-a intrat in minte ca poate conditiile de circulatie a sangelui sunt altfel dreapta-stanga, la mine e si fibromul cu o vascularizatie impresionanta din cate am inteles. Dar, daca toata lumea zice sa stam pe stanga, ne conformam.
Madd11ee spune:
Si eu il simt mai bine cand stau pe stanga..dar de dormit nu pot sub nicio forma..pozitia mea de somn e pe dreapta..
23+
Elyana spune:
Vin si eu cu spamul de oferte:
http://www.groupon.ro/deals/bucuresti/Clinica-Fertilia/18164194?nlp=&CID=RO_CRM_1_0_0_60&a=1864
Eco 4D la Clinica Fertilia, incepand cu 11 martie pana pe 1 iunie (poti alege 1, 2, 3 ecografii)
22+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
Iris1211 spune:
Fetelor, multumim de aprecieri, sincer nu ma asteptam sa va placa atat de mult.
Elyana nu eu am fost cu ideea de cioc-cioc, dar imi place ideea.
Madd poate acum iti este amuzant cand ti se ridica buricul, dar cand va mai creste burtica si bebe o sa traga de buric in orice parte nu cred ca-ti va mai placea. Asta noapte m-am trezit din cauza durerii de buric, care sper sa nu o simta nimeni.
happy 28 + cu
crina27 spune:
Buna!
Va urez sa aveti o primavara insorita si plina de bucurii!
Am comandat de pe jucarii magice.ro, geanta voiaj pt plecarile cu bebe pe afara, babetica si o paturica albastra cu giraja. sunt tare incantata. Geanta are inclusa si o mini masuta de infasat. :)
26+
Rares Bogdan
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
VIOIKA76 spune:
Buna fetele !
Primiti si de la noi urari de bine cu prilejul zilei de 1 martie !
Eu nu am mai putut intra pe aici ,am avut ceva hartii de verificat si de 2 zile tot sunt ingropata in ele.
Ma bucur ca aud de bine de la Flafi si Vicky si ma intristeaza problema ta cu maseau Deny ! Sper ca ai reusit sa rezolvi cu ea !
Eu am alta problema ,am dureri de ''noada'' groaznice ,ma doare si cand stau in picioare si cand stau pe scaun si din pacate numai in pat nu pot sta. Ah si in ultima vreme mi s-au intensificat palpitatiile ,saptamana care vine fac programare pentru eco de 32 saptamani si vreau sa-l intreb pe medic ce sa fac cu palpitatiile .
Incerc sa reduc efortul la maxim ca daca incerc sa fac ceva ,imediat am dureri de burta ,as vrea sa trec de luna aceasta macar.
Hellie ,draguto ,nu vrei sa ne-o imprumuti si noua pe mami a ta ?
Iris frumoasa poezie ,chiar ai talent !
Am vazut si burticile pe picasa ,sunt super frumoase si sunteti toate niste slabute !
Am sa intru mai des dupa ce termin cu hartogaria. Pana atunci sa aveti grija de voi si de burticute !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum30+
VIOIKA76 spune:
fluturash tu cum mai esti ? Am inteles ca ai avut ceva probleme ,sper ca le-ai rezolvat ! Da-ne un semn si noua !
Crina sa le stapaniti sanatosi ,vad ca ai cumparat ceva ,nu gluma !
Acum chiar ca fug!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum30+