TRANSALPINA, cum vi se pare ???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

as pune si eu vreo doua poze - pt cei care cred ca nu-i nimic de vazut... dar habar n-am
cum se deschide galeria de mesaj??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Oana, acum ca ai scris mesajul, ai un buton, dupa raportare si propunere ca mesaul lunii "galerie mesaj". acolo poti incarca fotografii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Si noua ne-a placut Transalpina, asa asfaltata.
Noi nu suntem "oameni de munte" si preferam sa avem drum cat mai aproape de obiectiv...
Am colindat tara in lung si-n lat si recunosc ca au avut prioritate obiectivele cu asfalt pana la ele, sau cat mai aproape.
In concluzie... eu ma bucur ca s-a asfaltat, altfel nu as fi ajuns sa vad astfel de peisaje. Ne-a placut atat de mult incat am fost deja de 4 ori. Este insa de evitat weekend-ul, cand este foarte aglomerat.

Am uitat sa spun ca nu am oprit niciodata in Ranca. Noi preferam orasele, mai ales daca au si un muzeu ceva sa ai ce face pana seara. Asa ca o data am oprit in Alba Iulia, alta data in Sibiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcia03 spune:

Peisajele arata ca cele din Elvetia, deci ft faine. O sa merg si eu odata cu al meu elvetian, sigur ii va place. Lui ii plac manelele (pt ca nu intelege textul), asa ca lucrul asta nu il va speria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Oana, acum ca ai scris mesajul, ai un buton, dupa raportare si propunere ca mesaul lunii "galerie mesaj". acolo poti incarca fotografii.

am reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

pai unde-s pozele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sunny71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

pai unde-s pozele?

Cu o pagina in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:

eu ma bucur ca s-a asfaltat, altfel nu as fi ajuns sa vad astfel de peisaje.

Argument imbatabil.
Sa se asfalteze dom'le tot! Sa ajunga poporul sa vada cu ochii lui lumea. Sa continue cu asfaltul de la Dichiu pana la Omu, sa se asfalteze pana la schitul lui Pahomie sub Buila, sa se asfalteze odata si drumul pana sus pe Cozia! Sa se asfalteze un drum pana pe malul Lacului Bucura, ca cica-i perla lacurilor glaciare din Carpati! Si pana pe malul Lacului Sfanta Ana sa fie asfalt, ca-i cam lung drumul prin padure. Pana sus la cabana (acum ditamai hotelul) Ciucas avem deja drumul betonat, asta s-a rezolvat anul trecut. Sa se asfalteze odata si drumul pana la izvoarele Cernei! Nu strica amenajarea unui drum pana in inima Cheilor Nerei, de ce sa ramana bijuteria accesibila doar amatorilor de rafting? Si sa se toarne odata asfaltul si pe langa Vulcanii Noroiosi, ca-i cam greu de mers prin glod pan'la ei! N-ar strica si asfaltarea drumului pana in caldarea Iezerului Rodnei, sa aiba ocazia tot omul sa vada niste capre negre.
Si sa se traga o linie de telecabina pana pe Varful Ascutit al Pietrei Craiului, pe deasupra Padinei lui Calinet ...

PS. Occidentalii si-au dat seama intre timp de impactul negativ major al infrastructurii turistice, incepand de la o vreme o politica de downgrade, drumuri si amenajari lasate sa se degradeze, sau chiar inchise definitiv traficului, in voia naturii, pentru ca natura sa-si recastige stapanirea locurilor, pentru refacerea ecosistemelor.

Mergi la inceput

capcaunule... cu masura toate
la Poiana Sibiului mi-am petrecut toate vacantele de copil (Si ca adult abia astept sa fur acolo cateva zile)
Si cu transalpina e deja calcata in picioare de prea multa lume, asta e o durere pt mine.
Dar.... pe Coasta Dobrei nu cred ca am fi putut cobora dc nu asfaltau... si iti taie respiratia ce fain poate fi nu e mult, dar se coboara ca si cu liftul cate 2 etaje o data.

Intr-un fel e bine ca nu-i extra-finalizata soseaua - eu sper sa ramana asa, sa se nerveze jeepanezii ca-si strica bijuurile prin gropi.
Sper sa fie si gropi dar nu prea multe.
Insa na... macar sa pot sa merg din cand in cand pe acolo....

In loc sa le lasam in paragina, poate mai bine i-ar amenda serios pe cei ce nu repsecta natura - si iaca si bugetul cum rasare...

.. dau si eu cu parerea... nu cu ... paru'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Capcaunule, e asfaltat pana la Sf Ana! Doar ca noi am ales sa lasam masina in parcare sus si sa coboram pe asfalt asa, tot are farmec drumul!

Mergi la inceput