LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
felicitas spune:
Delia nu fi supi !
Si eu am patit de cateva ori. E foarte frustrant sa nu iasa.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
36 saptamani+ AMR 4 s
felicitas spune:
Da cumnatul ma tot preseaza si-mi zice ca mi-a mai ramas x zile pana la 1 martie, cand trebuie sa nasc. Eu zic ca nu vreau asa repede, el zice gandeste in viitor, o singura petrecere, mai multe cadouri. Pragmatic omu
.
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
36 saptamani+ AMR 4 s
bb_yasmi spune:
fetele pt mine nu reprezinta nimic un martisor si ma gandesc ca si ele sunt atat de satule de ele....de asta am spus si cate o floare. am cumparat zambile, parca ele reprezinta inceputul primaverii si cate un martisor de 2 lei ![]()
bb_yasmi spune:
astazi vreau sa fac cu I o rama foto in care sa punem una din pozele de la gradi facute si daca iese bine sa o dam lui tati sa o puna pe birou la lucru 

ailed_dota spune:
ally am respectat intocmai reteta si n-are nimik daca reteta e la jumate
daca e in vascorespunzator... ama mi-a zis ca parerea ei ca sunt prea multe ingrediente ude
ailed_dota spune:
ally, de ce sa nu? nu stiu eu am facut ceza din alte considerente... ca aveam 2 facute inainte...
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicitas Delia nu fi supi ! Si eu am patit de cateva ori. E foarte frustrant sa nu iasa.Mamica fericita de Miriam 01.03.2011 36 saptamani+ AMR 4 s![]() |
da din pacate si blogaritele sunt ca vecinele... nu toate spun toate secretele
yvyana spune:
Hello, mamici frumoase si burtici!![]()
Noi am fost azi la gradi, mai mult in vizita, sa vedem ce zice L si a fost f f bine, nici eu nu ma asteptam sa se comporte chiar asa de bine, efectiv au luat-o educatoarele de mana de la usa (pe care nu le mai vazuse niciodata
) si i-au zis ca o duc la copii, sala de joaca era la etaj si au urcat cu ea acolo, au inchis usa si eu am ramas jos
Am stat o jumatate de ora, am mai pus unele detalii la punct cu pedagogul principal si coordonatoarea centrului si ea numai sus la copii a stat, la joaca cu usa inchisa si cand a trebuit sa o scot de acolo a inceput scandalul, o jale si jelanie si pe ea si pe noua ei prietena Maria
care plangea ca pleaca L!
Si pedagogul si psihologul mi-au zis ca n-o sa fie nicio problema de adaptare, era clar deja si eu sper sa nu avem de-a face cu febre, muci si raceli 
Acum la partea care m-a enervat f f tare a contribuit evident socrela ![]()
Am luat-o si pe ea si cand am intrat in gradinita eu eram in fata si L era cu ea de manuta in spatele meu; vreau sa va spun ca in momentul in care a pasit pragul de mana cu ea, deodata L a inceput sa planga si nu mai vroia sa inainteze neam, se lasa in jos, se tanguia, educatoarele se rugau de L sa intre, sa mearga la copii la joaca si ea se jelea si spunea "NUUU, NUUU VEAU!!!" desi era pentru a doua oara cand mergeam acolo, stia de acasa ca mergem la gradi sa ne jucam cu copiii si fusese f f incantata; eu am ramas masca la reactia ei si imediat m-am prins, m-am intors catre socrela si i-am zis "Nu trebuia sa intrati cu ea daca aveti emotii, trebuia sa stati afara!!!" efectiv nu m-am putut abtine 
la care ea zice: "Nu, ca nu am emotii, le-a vazut pe doamnele astea imbracate in alb si o fi crezut ca sintem la spital, cu atatea spitalizari cate a avut mititica a prins frica" 
Femeia asta chiar crede ca un copil de 2 ani nu gandeste, n-are minte, nu simte, nu intuieste cand e un pericol si clar trebuie sa se retraga etc. etc.
Imi venea sa o strang de gat, fetelor, nu alta! 

Am luat-o eu de manuta si s-a mai calmat, apoi usor, usor a plecat cu educatoarele sus cum v-am zis, ca se auzeau copiii chiuind si razand!
Pe drum la intoarcere s-a dat de gol ca fraiera: "Doamne, ce emotii am avut, ma gandeam cum o s-o ducem noi in fiecare zi pe ea acolo si o s-o lasam singurica, mititica si mi s-a facut asa mila de ea..." BLEAH! BLEAH!
Apoi s-a oferit s-o duca ea in fiecare dimineata si eu doar s-o iau la pranz, i-am zis NU MERSI!
Femeia asta parca e batuta in cap!!! 
Nu stiu alte mamici cum au soacrele, dar eu in veci si pururi nu as lasa-o pe L cu ea acasa si eu sa merg la munca linistita
, ar strica de tot copilul cu toate tampeniile ei! Azi la locul de joaca ii spunea sa nu se duca pe dupa tobogan ca e BAU-BAU si o mananca, am sarit ca arsa cand am auzit si i-am zis sa nu-i spuna minciuni ca nu exista asa ceva si eu nu bag spaima in copil cu BAU-BAU, tiganii care te fura cu sacul si alte tampenii

Dar cum spunea si Somleac femeile astea parca nu aud, nici nu se sinchisesc sa-si schimbe atitudinea si sa stopeze prostiile pe care le debiteaza, asa ca mai bine PAS!
Nu mai spun de cate ori am auzit-o ca-i spune lui L cand plange sau se crizeaza ca e o "fetita REA!" WTF??? De cate ori am auzit-o de atatea ori i-am atras atentia sa nu mai foloseasca astfel de apelative si DEGEABA!
Iar de minciunile gratuite pe care i le spune nu mai vorbesc! De exe: pe drumul catre casa a intrat o fetita in vorba cu L, avea vreo 4 ani si la un moment dat noi trebuia sa intram in bloc, i-am zis lui L sa-i spuna PA fetitei si pe cand urcam scarile au apucat-o crizele ca vrea la fetita sa ne jucam
, eu ziceam ca nu mai este, a plecat la ea acasa si noi mergem acum la nani, socrela de colo cica: "Dupa ce faci si tu nani mergem acasa la fetita si te joci cu ea cat vrei?" WTF??? De unde le scoate nu stiu, dar m-a enervat maxim azi, se vede, NU? ![]()
![]()
Happy Mom
si
S21+