Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Doxy, ai luat de aici din lateral? Am vazut si eu si am salivat

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Fetelor, legat de greutate eu ma indrept spre +7kg cred Dar mi-e un drag de burticuta de...prefer sa ignor restul! Promit ca ma alatur celor care vor vrea sa tinem cure and stuff dupa. Eu mi-am propus sa ajung o hot sexy mama dupa!

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Da Ama, din lateral am luat reteta. Tot acolo am gasit salata de qinoa, pe care nu am reusit sa o fac aseara.
Ca stiu ca esti amatoare de salate diverse.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu am ajuns la 9kg+. Oare ce o sa ma fac? Dar si mananc, pai mi-e foame, ca nu mananc fara sa-mi fie foame...

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 20+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dnapotecuta

Paula... si eu sunt ca un copil mic cand vine vorba de mutat. Nu asta a fost problema. problema au fost banii... o chirie plus o garantie, masina de frecat colo colo, lucruri de aranjat la vechiul apartament ca asa e bine si frumos sa lasi treburile in ordine si loc de buna ziua etc... si, evident si murphian, toate ante salariu. Incet incet am pus si eu lucrurile unele sub altele si am constatat ca e bine si acum... ca atrecut primul trimestru cu problemele lui si ale mele, ca sunt acasa si nu la munca ca aici chiar o dadeam in depresie daca la toate astea se mai adauga si serviciul, ca micul e la gradi zi lumina ca, ca ca...
Ne decaveaza insa financiar si partea cea mai nasoala e ca vom plati o chierie cu mult mai mare... destul de indreptatit ce e drept insa nu era cazul de schimbari la buget. Daca ne zicea in toamna era cu totul altceva. avum toata lumea umfla chiria ca sa acopere gaurile la intretinere adunate pe iarna. All in all locatia e mai ok din multe puncte de vedere, asta ca sa ajung la un intreg perete cu spatii de depozitat... vederea lui a fost orgasmica, adicalea climax de student fara griji nu asa oricum...plus faptul ca e la parter ceea ce scuteste multe lifting-uri de carucior pe scari, iar parcul e la o aruncatura de bat.
Deci a rasarit soarele. Nu ma exprim insa de tot pana saptamana viitoare... mai am multe de facut si conturi de incheiat. Multam de sustinere.

Alina 22+

Alina, ma bucur ca usor, usor se aseaza lucrurile si in viata voastra.
Din cate spui e mai bine si pt bebe 2 dpdv al locatiei

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Buna dimi
Fetelor vestea lui Sweety ma afectat foarte tare sunt pe no spa de ieri searaam avut cosmaruri dureri de burtica si intepaturi in uter

amalia tsakoniati
21+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Amalia, iubita, nu esti singura...

Si pe mine m-a durut aseara mai mult decat de obicei si am visat numai scurgeri toata noaptea...

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

In weekenduri, cand mai aveam forta de munca, ne delectam cu asa ceva
http://strumfa-bucatareste.blogspot.ro/2012/03/ou-in-turta.html

http://strumfa-bucatareste.blogspot.ro/2012/01/rulada-de-omleta.html

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

paula si eu o iau razna cu kilele , desi inainte nu aveam deloc probleme, acum se pun vazand cu ochii, am deja 5 kg adunate. Dar am observat ca la mine exista o fluctuatie de +/- 1 kg, in functie de sporul de la wc

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

buna fetelor,

si eu am +5.7 kg cantarita dimineata, dar acum ca se contureaza burtica parca nu mai sunt asa evidente.

Apropos de cura de kiwi...functioneaza si la mine nu chiar in fiecare zi dar maxim la 2 zile ceea ce este ok.

va pup

19+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Vai Rodica ce bunatati!
Pe mine ma sperie ca se depune mult de la o zi la alta. Poate la voi s-a depus usor usor in timp, dar eu pana mai ieri eram cu 3-4 kg si acum pun juma de kg pe zi. In ritmul asta ajung la 100 kg. De aici vine ingrijorarea mea.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia

Mergi la inceput