Burtici cu stelute de iulie- august 2013 (39)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Pfuuu ... am reusit sa va recuperez Eu daca nu citesc 2-3 zile foarte greu reusesc sa recuperez... si daca nu-s la zi, nu scriu, ca pe cand scriu eu ... sunt epuizate toate subiectele ... Asa ca va citesc si ma chinui sa ma tin de voi. Recunosc ca intentionam sa sar vreo 2 capitole ... pana m-am prins pe undeva ca Betty a spus vestea feciorului ... asa ca musai a fost sa ma intorc sa cetesc tot ... speram ca scrie si de fata ceva, dar vad ca mai avem de asteptat ... pana trece perioada de criza

Sweety, imi pare rau de vesti!!! Cuvintele nu-si au rostul in astfel de momente!

Fetelor, eu am facut TT ... acum astept rezultatul ...visez numai prostii ... ba ca sangerez ... ba ca cineva drag pateste ceva! Recunosc ca mi-e frica maxim de amnio ... si de rezultatele care pot iesi ... dar incerc sa fiu pozitiva ... trebuie!

In alta ordine de idei, am ajuns si eu in H&M si mi-am luat 2 perechi de pantaloni si 2 rochite ... sunt super incantata. Am mai gasit si o fustita draguta ... Fetele din Cluj, stiti de Outlet-ul de langa Central? Momentan au lichidare de stoc, dar urmeaza sa primeasca marfa ... inclusiv de gravidute ... Abia astept

Pup toate burticile ... sa nu ma dati disparuta ... eu citesc mereu, dar nu prea reusesc sa scriu la timp!

16+

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna seara, dragele mele prietene,

Happy, am avut o zi aglomerata, am aj tarziu acasa, am facut ceva sa papam si pe la 9:30 am intrat pe forum.
Am fost socata de vestea lui Sweety.
Am plans si am vazut ca dupa ce i-am povestit sotului, avea lacrimi in ochisori...

Nu stiu, dar eu m-am agatat asa de mult de ideea ca dupa 3 luni trec riscurile incat mi se pare ceva inimaginabil cand aud astfel de vesti...
Sweety,iubita, sunt convinsa ca orice ti-as spune sunt cuvinte goale...dar sa stii ca ma rog la Dumnezeu sa-ti aline durerea si sa aveti cat de curand posibil un alt test de sarcina cu ochisori

Fetelor, ma bucur ca sunteti bine si imi doresc sa auzim numai vesti bune de acum incolo!

Am vazut ca vb de burtica mai calda decat restul corpului.Asa simteam si eu pana acum 2 sapt si am citit ca burtica, in sarcina, mai e numita "cuptorul gravidutei". Explicatia consta in faptul ca zona este intens vascularizata. Deci nu va ingrijorati, e normal. Asemenea si la sani.

Va pup cu drag!

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Happy, Diana, sunteti delicioase!

Aratati superb amandoua!

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata

cris unde ai facut TT de astepti atata dupa rezultate ? noua ni-i le-a dat in 3-4 ore la CLUJ ? nu ai fost la gine 1 ?
oricum stai linistita va fi bine...

eu ma pregatesc sa merg la morfo de trimestrul 2 , de la 10 sunt programata asa ca nu m-am dus la servici de dimineata ...merg dupa , daca pot intra pe net ve scriu daca nu diseara

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Buna dimineata fetelor!
Sa avem o zi minunata!

INTERZIS POFTICIOSILOR:
Adriana, si eu pun fructe/seminte la salate. Preferata mea, pe care momentan nu o pot manca, este salata cu somon afumat, parmezan si pepene galben (dar din acela verde la culoare). sau ce imi mai place mult in salate sunt boabele de rodie si semintele de floarea soarelui (decojite). eu nu pap cu otet insa. in schimb pun lamaie la salate. sau la cea italiana pe care am facut-o acum 2 seri pun dressing cu mustar, iaurt, galbenus fiert si ulei de masline. Sau la una dintre cele cu ton pun mustar boabe. Dar in general o salata o fac din imaginatie. Am zis ca incep sa imi notez dar nu o fac niciodata...

Bobitza, msic. si eu am plans aseara in hohote in bratele sotului (care saracul tocmai se uita la un meci...). M-am descarcat asa...stau foarte stresata si nu ma pot relaxa. Durerea de burta imi "aminteste" tot timpul sa ma stresez. In plus, sora mea este absolut imposibila de 1 an si de cand a nascut si ii face viata mamei mele un calvar de nu mai stim niciunul cum sa "rezonam" cu ea...Asta, plus vestea de ieri au culminat aseara...azi sunt mai bine

Eu sunt de 1/2h la serviciu. Azi dimi mi-am facut iar analiza de toxo si am lasat si pentru urina. Ma tot jeneaza ceva in zona si ma tem de infectie urinara...

va pup

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Olimp, tinem pumnii!!

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Buna dimineata fetelor!

Criss, am avut si eu noroc cu outletul respectiv, m-am imbracat de acolo cu 2 perechi de pantaloni de gravi care-s foarte ok mai ales ca in rest numai haine de gravide pt. siluete gasesti iar la mine nu-i cazul ...

Eu am fost ieri la eco la Iuga ca la el merg dupa cum stiti, ecografia a durat in jur de 25 minute si a zis ca totu-i ok, suntem cu 2 zile mai mari la eco decat varsta calculata, pana acum eram cu 3.

Ulterior i-am trimis un mesaj sa ma dumireasca si pe mine ce-i cu morfologia asta care-i scumpa si tine mult si cand trebuie sa o fac eu si uitati ce mi-a raspuns:

"Buna seara, de fiecare data am efectuat o ecografie de acest tip cu analiza detaliata a tuturor structurilor fetale. O seara placuta"

Cand am terminat eco mi-a spus sa vin peste o luna, a zis ca m-ar fi chemat la 6 saptamani dar stie ca nu rezist ....

No deci ce-i de inteles? Oare de ce unii fac ecografia asta in 1-1,5 ore? Poate pt. ca o fac medicii care vad pacienta prim adata si nu stiu istoricul ei? Nu-mi dau seama ... oare ar trebui sa merg si eu la careva "somitate" in ale ecografiei sa imi fac ao ecografie din asta lunga? Peste cam o luna am de merg la un interviu in Bucuresti oare cum mi-as putea face o programare la careva dintre medicii reconoscuti ca ecografisti fetali? Fetele din Bucuresti aveti ceva recomandari pentru un ecografist bun?

20+

bebitza

Mergi la inceput

Betty, nu stiu despre acest dr insa si eu am stat la morfo de T1 mult mai putin decat alte fete. Eu ma gandesc ca diferenta de timp poate sa vina si din performanta ecografului. De ex, eu am facut DT la un ecograf de noua generatie, mult mai performant decat cel al dr meu curant. Am observat ca masurarea caputului, spre ex., la cel performant s-a facut instant, pe cand la celalalt a durat o "vesnicie" numai pana l-a incadrat cum trebuie. Pe langa asta cred ca mai conteaza 2 lucruri: priceperea/mana dr. si numarul de paciente programate

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Happy, e foarte posibil sa ai dreptate, ecograful asta e unul performant si e cel mai bun pe care-l are Gynia, intotdeauna ma chema cand are acces la el, adevarul este ca asa cum spui imediat masura totul, si vizibilitatea era foarte buna, vedeam si eu ca are si monitor suplimentar sus, s-a uitat la inima, la vezica, stomac etc ca a scris si pe foaie toate astea ... deci habar n-am de ce la unii dureaza asa mult.

20+

bebitza

Mergi la inceput

Exact asa am fost si eu uimita la DT. Aveam un ecran mare fix pe peretele din fata si observam chiar si eu la ce anume se uita. Cum spui si tu, vizibilitate f buna. Am incercat si la dr meu sa inteleg ceva dar...nu reusesc... Chiar m-am amuzat cand mi-a zis ultima data "vezi?! astea 2 sunt labiile" "daca zici tu..."

Happy_Ama 20+ si Eva

Mergi la inceput