Samburei si dovlecei de Sept-Oct 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss21 spune:

Ella, imi pare sincer rau, ai speranta ca Dumnezeu le va aranja pe toate.

Eu nu am mai scris de o vesnicie pentru ca m-am simtit f rau, nu am vomitat, dar nu puteam bea nici macar apa si nu puteam sa stau in picioare mai mult de 5-10min. Am pierdut 3kg in primele 3 luni. Incepand cu saptamana 13 starile s-au diminuat si totul e bine acum.

Am fost la dublu test, totul e bine, bebe are 7cm de la cap la fundulet si 10cm pana la picioruse. Din spusele doctoritei in proportie de 70% e baietel, dar am auzit cazuri cand au gresit sexul dupa 20 saptamani, daramite la 13 ale noastre. DPN-ul s-a modificat si la mine cu 2 zile, adica 01/09.

Sa aveti o zi frumoasa fara greturi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_84 spune:

Multumesc tare mult pentru tot, fetelor.
Sunteti toate niste dragute si ma ajuta foarte tare incurajarile voastre.
Ma incurajeaza sa vad ca mai sunt si alte fete care au trecut prin ce trec eu si pana la urma a fost bine.
Mihaelafalt, dupa ce imi fac analizele si am un diagnostic concret, daca o sa fie nevoie o sa imi permit sa iti solicit ajutorul.
In limita timpului, o sa va mai citesc sa vad cum va cresc bebelusii frumosi si sanatosi.
Va doresc tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelita spune:

Buna burtici mici,sunt si eu o viitoare mamica ,proaspat descoperita si foarte fericita si tot citind pe internet am ajuns pe acest site care ma bucura pentru ca pot impartasii bucuria mea si asculta despre bucuriile voastre :D desii suntem in perioada in care rautatea din corp nu prea ne lasa sa ne bucuram cum merita viitoarea viata ce creste in noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelita spune:

As vrea sa va intreb daca pe voi va dor burticile acum? eu simt o durere foarte puternica in ovare ,nu in amandopua odata ci alterneaza... ma sperie f tare si abia maine ajungem la doctor... Este prima mea sarcina si toate-s noi ...in rest nu am greturi ,tensiunile din sani pcare m-au chinuit l-a inceput aproape ca au pierit, dar ametelile si oboseala imi cam dau de de furca,sunt momente in timpul zilei de lucru cand as da orice pentru o ora de somn sensibilitate mare la mirosuri ,le simt cred de zeci de ori mai puternice iarfumul de tigara atunci cand fara sa vreau intru in contact cu el... ma sufoca.
Cat despre ce sex mi-as dori sa aibe... de cand eram mica imi doream fetita,acum imi este absolut indiferent ..sanatos sa fie Poate am norocul sa descopar doi maine...mi-am dorit din todeauna ..dar slabe sanse Va pupic si va urez sarcini usoare si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Ella, imi pare nespus de rau pt nenorocirea suferita. Numai cu ajutorul lui Dumnezeu, in timp, vei ajunge sa accepti si sa treci peste suferinta si sper ca in curand sa poti sa iti ti bebele in brate! Suntem alaturi de tine cu ganduri bune de incurajare

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

Ella

Criss felicitari p-u dublu test...ce baiat mare ai tu acolo !

JoyJoy unde esti? hai spune-ne cum a fost la bitest? ce mai fac Chip si Dale?

aaaa si apropo am uitat sa mentionez ca si eu am vazut pozicele voastre...sunteti toate frumoase....am vazut si niste prichindei frumusei de care m-am indragostit! va pup pe toate si sper sa ne facem un grup mare si unit!

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 11+

Mergi la inceput

Criss, felicitari pt rezultatele bune la eco si pt ca te simti mai bine acum

Bine ai venit Mihaelita! O sarcina usoara si bebe sanatos

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

Bine ai venit Mihaelita sa ai o sarcina usoara si sper sa treaca cat mai repede starea de rau!
si scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te putem citi in timp real

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

Mami de Dionisios-Ionas 03.02.2010 si 11+

Mergi la inceput

Intrebare de baraj: bitest, dublu test si test combinat (or combined test) sunt acelasi lucru? Adica eco (unde se masoara translucenta nuchala) si test de sange, corect? Care se face intre 11-14 saptamani? Scuzati ignoranta, de abia acum incep sa ma dezmeticesc si eu cu privire la ce teste trebuie facute si vreau sa fiu pregatita cu intrebari pt doctor. Thx!!

Merci fetelor, m-am linistit acuma ca nu simt nici o presimtire referitoare la sexul bebelui . Ai dreptate Mina, pt o mama mai putin conteaza ce e, important e sa fie sanatos. M-a distrat povestioara Luanei

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutza82 spune:

Buna seara dragelor

Ella, iti doresc sa poti trece cat mai usor peste aceasta durere. Multa putere si nu uita ca suntem aici si te poti baza intotdeauna pe sprijinul nostru

10+

Mergi la inceput