Buna ziua,
citesc acest forum de multi, multi ani de zile, desi nu am activat. A venit insa momentul sa cer ajutor. Am nevoie de un psiholog bun si cu experienta pe parte de anxietate si tulburari de panica. Va rog, cele sau cei care cunosc pe cineva in Timisoara, dati-mi niste informatii.
Va multumesc din suflet,
Carmen
Carmen nu ai mesageria activata. Pot sa-ti recomand pe cineva de incredere si cu experienta, dar nu scriu public recomndarea.
Multumesc mult, rrox3! Imi pierdusem deja speranta de a mai primi un raspuns. Sper sa fi activat PM. Astept raspunsul tau. O zi buna!
Din pacate nu l-ai activat. Probabil e nevoie sa ai un numar minim de mesaje postate ca sa devina activ.
Vezi daca poti sa-mi trimiti un mail (intra pe profilul meu, ar trebui sa poti trimite un mail) si o sa-ti raspund la el. Sau ia legatura cu un moderator sa iti spuna ce se intampla cu PM-ul tau.
Si, mai ales, nu-ti pierde speranta
Cred ca am reusit sa activez PM. Daca nu, poate reusesti tu sa vezi adresa mea de mail in profil. Eu nu pot sa-ti trimit mail. Multumesc inca o data.
Doar ca trebuie sa gasesc pe cineva cu adevarat priceput care sa ma ajute sa prelucrez fondul problemei.
Acum sunt o multime de psihologi, cei mai multi tineri si fara experienta in psihoterapie.
De aceea speram sa gasesc pe cineva care sa-mi recomande un psiholog cu state vechi.