Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti (75)

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

ce liniste, ne trebuie si capitol nou si vad ca nu face nimeni

mai am 1 zi si plec in vacanta, am de lucru ca la balamuc si pisicutele sunt tot mai nebune, agitate, rasfatate, de ma gandesc sa le las acasa;
am strans ceva bagaj, dar nu l-am facut inca, cred ca voi pleca cu 100kg, pt ele, ca noi obisnuiam sa luam 2 gentute mici de 8-10 kg


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaSgemeni spune:

Dragele mele mamici cu burtici si/sau bebici,

La noi e agitatie de mai bine de o saptamana. Noptile nu mai sunt line deloc, sunt cu plansete, iar de la unul se trezeste si celalalt. De vreo 3 notpi la rand, dupa tratative, leganari de pat, luat in brate, scos din camera si adus la loc, am ajuns la solutia "un prunc la noi in camera" :/ Dupa o ora de la pus la patucuri, incepe un chiu de numa' Le trece pe moment cu scarpinici la gingii si cu un gel cu anestezie locala. Apoi de la capat. Sunt dati cand adorm doar pusi la san si am ajuns sa mai bag 2 mese unui prunc si inca 1 celuilalt.

Rezultat: zero dinti inca (mama lor de dinti!!), laptopuri si tv inchise dupa 20 min, o oboseala si senzatie de slabiciune la mine. Ieri seara a fost ceva mai usor. Azi astept sa vad cum sunt apele. Sarmanii de ei sufera crunt si eu ma tot gandesc de ce sufera asa (iiiiiih!) Dorm ziua, nu au plans ieri la vaccin, nu au facut febra, sunt hraniti, schimbati, am scapat si de constipatie...Greu fratele meu cel bun! @Anne - nici sa nu stii de asa chin! Ma ujit dimineata la gingii si ma gandesc ca poate-poate azi imizambesc ca ai tai :) Nu a mers cu Ch, desi le dau inca. Nu merge nici cu nurofen, ce sa mai. Asteptam, pupacim bobocii, leganam la greu si cantam sa treaca mai usor.

@Roxxy - ma gandesc la tine cu drag, sa iti dea Bunul puterea si intelepciunea sa mergi mai departe cu fruntea sus! Lasa, descarcarea asta iti prieste ca altfel o iei pe carari asa singura doar tu cu tine.

@Burtici - crestere armonioasa si bebici cuminti pana la termen!

@Brigit - am ajuns la 6kg cu mandraaaa, ieri am cantarit-o :P Dragos are 6600. Doi bondari. Am incercat sa le suplimentez o masa cu lp, dar imi resping vehement biberoanele. Am incercat cu 2 tipuri de lp si am renuntat (chiar bucuroasa parca). Sunt vioi, sanatosi si gata, nu ma mai stresez ca nu iau mult.

Va pupcenkocviceanu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Daniela, felicitari si sarcina frumoasa in continuare! Ce bine ca e mai bine acum, asa sa faci sa fii cuminte si relaxata si sa ajungi cu bine la termen! E o surpriza tare frumoasa sa te vad aici la gemenasi, imi amintesc ca te vedeam des pe forum cu cativa ani in urma.

Ioana, tin pumnii sa treceti cu bine peste perioada asta mai agitata.

Anna, spor la bagaje si calatorie frumoasa!

Eu astept sa-mi vad obstetricianul luni, o sa am 37 de saptamani si atunci vom discuta mai multe ce si cum cu nasterea. Ieri am fost la specialist si am avut o zi oribila, tipul asta e f bun profesional insa la capitolul interactiune sociala e varza, pana acum nu m-a deranjat f tare aspectul asta dar ieri a intrecut orice masura, poate eram si eu mai sensibila, dar la naiba, are si el zeci de ani de experienta lucrand tot cu gravide cu sarcini cu risc crescut, banuiesc ca majoritatea sunt sensibile... A trebuit sa scot cu clestele orice informatie de la el, si cand imi spunea cate o chestie nasoala parca vorbea de pretul cartofilor la piata. La sfarsit nimic, nici nu m-a bagat in seama, desi m-a urmarit toata sarcina si asta era cel mai probabil ultima data cand il vedeam inainte sa nasc. Nu ma asteptam la o revarsare de iubire si empatie, dar macar un la revedere si succes putea si el sa zica. Asta in sine imi dau seama ca nu e asa de important, dar tot m-a deranjat, plus ca venea pe fondul unor probleme mai importante pe care nu reuseam sa-l fac sa mi le explice ca lumea - baietelul are niste probleme la rinichi, fetita pe hartie nu mai luase in greutate de trei saptamani (desi asta cu greutatea el crede ca nu e asa, ca se datoreaza dificultatii de estimare cauzate de pozitia lor actuala, si asta cred). Noroc ca am putut sa vorbesc aseara cu obstetricianul meu la telefon si m-a mai linistit el, azi am vorbit si cu pediatra copiilor si m-a mai linistit si ea, sper sa fie totul bine pana la urma.. Suntem asa aproape de momentul X si am emotii. Se pare ca de alaltaieri pana ieri s-a intors si fetita cu capul in jos, iar ca greutate ar fi aproape la fel (dupa greutatile estimate ieri, care cum spuneam s-ar putea sa aiba eroare destul de mare). Asta e o veste buna, desi nici nu mai e cel mai important lucru acum, dar e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Lai, ce mari sunteti, bravoooo!!! Mai e putin pana la marea intalnire, impune-ti sa gandesti pozitiv. Daaaa, stiu genul de oameni si senzatia pe care ti-o lasa, mai ales cum esti tu acum "hormonata si sensibila. Muta-ti gandurile, nu are sens sa te consumi.

Ana, petrecere frumoasa in concediu

Ioana, ai descris cum nu se poate mai bine perioada. Suntem exact la fel. Maraiala maxima la dublu, dinti 0. Maruta ta a intrecut piticoata mea cu 100 degrame, insa recuperam in partea cealalta, conducem detasat cu 7.300 si cu o pofta de mancare buna de cand cu diversificarea. Nici piticei meke nu ii place laptele praf insa eu am incheiat capitolul lm, de cand au inceput agitatiile de peste zi mi-a fost imposibil sa mai scot cum trebuie, a inceput sa se imputineze si asta este, bine ca am lungit-o si atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina33 spune:

Lai, mai ai putin si iti tii in brate puiutii!! Si scapi de burta cea mare:)! Te cred ca ai emotii, intram intr-o noua era-de la un pui la trei deodata! Ce probleme are baietelul la rinichi? Si la mine unul are hidronefroza bilaterala si unul doar la un rinichi, dar dr Rahimian spune ca nu-i probl, ca se va corecta dupa nastere. De altfel si la fetita iesea hidronefroza asta la eco de sarcina, iar dupa ce s-a nascut nu am avut nici o problema cu ea. maine am si eu eco si voi afla cat au crescut bebeii si intalnire cu doctorita mea sa stabilim ziua cea mare (undeva in mai, daca nu pleznesc pana atunci).
Ioana, pentru dintisori ai incercat si calgel? La noi functiona asta, iar cand situatia era grava (la canini) aveam o solutie facuta la farmacie recomandata de pediatra mea cu anestezin si glicerina, de la asta se potolea imediat.
Noi suntem in ultimele pregatiri pt gemeni, la capitolul spalat si calcat hainute, ultimele liste de cumparaturi, schimbat masina etc! Iar eu ma uit pe ebay toata ziua, macar un shopping online sa fac, daca tot nu parasesc dormitorul.
Va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy2 spune:

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune.

Lai,mai ai un pic si iti vei tine puii in brate,ce emotionant si ce minunat va fi.
ce sa zic de doctorul tau,destul de distant.
doctora mea la ultimul control inainte de cezariana programata m-a pupat si m-a incurajat ca va fi bine.
Am nascut seara,iar dimineata la ora 9 dansa a venit sa ma vada in camera si m-a felicitat,vazuse si fetitele si era tare multumita de tot.
Mi-au dat si lacrimile cand am vazut-o,nu ma asteptam deloc sa vina,nu mi-a zis inainte nimic.

Ioana,va trece si perioada asta,imi amintesc ca eu nu am avut episoade din astea sa nu doarma noaptea si sa planga,insa ziua,mai ales Francesca,era mai mereu cu pumnul in gura si saliva abundent,era si foarte agitata.
eu le-am cumparat la fiecare cate o manuta din aceea refrigeranta,se tine la frigider si pe urma se da,senzatia de rece le mai atenueaza un pic din durere.
Probabil ca ea sufera mai rau pentru ca ii ies cate 2-3 dinti odata.

ma bag la somn,noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

anna vacanta placuta!
lai ce putin mai ai
inastiu cum este

azi am fost sa fac analize si m am intors simnteam ca nu mai ajung acasa ma sufoc rau fetele stau sus de tot ieri noapte am dormit la 4 si la 7 m am trezit nu pot dormi ,nu stiu ce sa mai fac ma simnt tare obosita si sufocatul ma termina

Brigit ,Ioana bebelaci sa treaca durerile si pe voi sa prindeti putere sa aveti grija de ei

roxy pt mami si gargarite

adryana cum sunteti?







amalia tsakoniati
27+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .










Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina33 spune:

Avem 4,2 kg de baietei! Unul 2, celalalt 2,2! Si suntem intre 32-33 sapt de sarcina, cred ca mi-au dat lacrimile cand mi-a zis doctorul sa-i tinem pana la 38 de saptamani, pentru ca POCNESC!!! Eu vroiam 36-37, dar cica nu e bine, ca atunci se dezvolta plamanii.
Colul s-a mai scurtat, are 3 cm, dar este inchis.
Ma intorc la activitatea de baza-statul in pat! Visez la o vacanta departe! Si mi-e tare pofta de ciment:)! Sau de miros de var!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Ina felicitari pt greutatile baieteilor cu statul in pat...eu de la inceput stau in pat 90% din timp asta este mult a fost putin a ramas hai curaj ca se poate daca fetele au putut vom putea si noi

amalia tsakoniati
27+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .










Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

v-am pupat, aveti grija de voi si de copilasi/beblusi, eu plec maine "la mare, la soare"; maimultele sunt rele rau, inca le-as lasa acasa :))
i am watching you anyway, ca-mi iau laptopul cu mine ca am treaba multa

Mergi la inceput