Eurovision 2013
Raspunsuri - Pagina 7
Sunny71 spune:
Cineva sa opreasca ...caldura (cacofonie intentionata) ca a inceput Andreea Banica sa transpire .Cum bai frate sa-ti permiti sa "te iei in gura" cu telespectatorii care platesc sa faci tu pe diva?!?! Cica o "incalzeste "caldura telespectatorilor",ca doar citesc prezentatorii ce se scrie pe FB, sa vedeti acolo ce discutii si critici!
PS :Acum e o fata care ma ameninta ca se da cu capul de pereti, o vedeti si voi sau se cearta numai cu mine?
mistral spune:
Am vazut-o si noi.
Elena Carstea mi s-a parut inteligibila,sau nu i-am auzit eu de prea mult timp timbrul vocal.
Maria-Cris spune:
raman la parerea ca Elena Carstea e ok. Si cred cam singura imbracata relativ decent. De acord?
Sunny71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maria-Cris raman la parerea ca Elena Carstea e ok. Si cred cam singura imbracata relativ decent. De acord? |
E singura care e imbracata decent si singura care a cantat intr-o engleza corecta dar atat, melodia nu mi se pare potrivita pentru Eurovision.
MElise spune:
Ma faceti sa-mi fie ciuda ca nu am auzit-o pe Elena Carstea.
Oricum....de unde naiba i-au scos pe toti astia????
Si....mi se pare mie sau tipa asta care canta acuma, nr. 15, are o oita in mana?
Fascinatie
Inevitabil... Eminescu
Maria-Cris spune:
la melodii totul e oricum relativ...la ce ciudatenii au castigat in trecut..
Eu mai am o problema si cu backingul..ori sonorizarea e proasta, ori habar n-au ce fac pe acolo.
MElise spune:
Iaca na...a venit si franceza.
Mai bine ramanea tot la engleza... parerea mea...
Fascinatie
Inevitabil... Eminescu
MElise spune:
Oricum, cel mai tare e sotul meu, care a venit de cateva minute si se amuza copios. Tocami m-a intrebat daca bulinele alea cu numere sunt ca la filme, indica varsta...ca vazuse ceva cu 16 si nu intelegea.
Deci...era oaie, am vazut eu bine.
Fascinatie
Inevitabil... Eminescu