M-am hotarat.............adoptie(88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

mare pacat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2012 spune:

Dacris, ma bucur fff mult sa aud astfel de vesti! Bravo MAMI DE GABRIEL!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamghicu spune:

buna dacris! ma bucur mult pentru tine. este foarte grea perioada de compatibilitate practica atat pentru pitic cat si pentru ceilalti. noi am facut cerere la directie si l-am luat acasa pentru week end pe tarzanica. ne-am dus sambata dimineata, era deja pregatit de maternala. am primit o multime de bagaje pentru el si am plecat. pentru ca vremea era frumoasa ne-am dus intai in parc sa ne jucam cu tarzanica. piticul a facut ca maimuta si a incercat toate topoganele pe care le-a intalnit si a incercat sa se catere peste tot. am ajuns acasa pe la 12 si un pic, unde il astepta o masina frumoasa pe care bineinteles a vrut sa o incerce. era o galagie in casa. tarzanica conducea masina si claxona, iar cainele nostru se tinea dupa el ca vitelusul dupa vacuta. partea nasoala a inceput cand a trebuit sa adoarma de pranz (ca piticul asa a fost obisnuit de maternala). a inceput sa planga cu sughituri ca vrea la maternala, la familia acesteia. intr-un final, dupa ce a inceput si cainele sa scanceasca, tarzanica a fost atras de caine, i-am explicat ca acesta sufera ca el nu doarme si plange si a adormit. seara, cand a inceput din nou sa planga, pentru ca se apropia ora de somn, am hotarat sa il ducem inapoi la maternala. tarzanica al nostru este extrem de atasat de familia in care a crescut. cand l-am vazut cum plange mi s-a rupt sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printe spune:

dacris, ce imi place cand ne povestesti...tb sa fie magica perioada!!!

simo, inca o data iti zic ca imi pare tare rau si eu inca sper ca vei lupta pana la capat!

De acum capilasii adoptati au si ei ziua lor:

http://www.adoptiiromania.ro/articole-noutati/anunt-3.html


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALIAA spune:

simo_73 - nu renunta, abia cand renunti sansele devin nule. Tu crezi ca si daca ai mai obtine un atestat, nu ti se vor prezenta copii - nu este asa, vor fi nevoiti s-o faca si numai pe criteriul vechimii, si tot o vor face,daca nu sa "scape" odata de voi. Rezistati. Daca rezistati mai mult ca ei o sa aveti succes in cele din urma. Reia procedurile fara patos,ca si cum n-ar fi atat de important si n-ai avea nimic de pierdut. Schimbarea atitudinii aduce dupa sine schimbarea lucrurilor din jur. Te rog fa-o, ca pe un lucru de pe langa multe altele pe care le faci, nu-ti pune toate sperantele in el, dar nici nu abandona. Consecventa da rezultate iar atunci cand nu te mai stradui atat de tare apar si efectele. Te rog nu abandona, un copil va avea de suferit, privat fiind de familia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_73 spune:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/copiii-abandonati-au-ajuns-fabrici-de-facut-bani-1029937.html

In urma acestor articole incepe incet incet sa iasa la iveala adevarul despre adoptiile in Romania. Ce le mai pasa celor din sistem de interesul copiilor...... oricum aceste persoane o sa fie pedepsite (cel putin de catre Dumnezeu) ca se joaca cu vietile unor copilasi care nu au gresit nimanui....


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

Cateva ONG-uri s-au unit,si propun schimbarea legii,adoptarea copiilor din maternitate direct, si deschiderea adoptiilor internationale.Dupa cate am inteles,pe 4 Aprilie o sa fie inaintata Parlamentului propunerea.
Vedem ce se va intampla....
Dar interesele sunt ff mari,nu cred ca o sa fie f usor sa schimbam legea asta.
In vara o sa-mi depun pt al treilea atestat,si daca legea nu se va schimba,nu mai astept nimic...O sa ma descurc altfel,asa cum merge pe la noi.Nu mai am 25 de ani si nu mai am timp de pierdut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina30 spune:Mergi la inceput