Pentru cei care vor sa se mute in Hong Kong

Pentru cei care vor sa se mute in Hong Kong | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Pentru ca s-a tot vorbit despre spaima englezilor ca vin romanii peste ei , pentru a evita aceeasi isterie a presei din Hong Kong, va aratam niste poze cu conditiile de acolo, ca sa nu navaliti acolosa.

Mai multe poze si sursa de aici: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2282764/Hong-Kongs-human-battery-hens-Claustrophobic-images-slum-families-squeeze-lives-tiniest-apartments.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caress spune:

Dumnezeule mare...cum sa traiesti asa??? Eu sunt un pic claustrofoba si doar uitatul la aceste fotografii mi-a creat o stare de anxietate...ies sa iau o gura de aer curat intr-un spatiu deschis! :)
..Bietii oameni, exact ca gainile in baterii stau.

...in a world filled with distrust,we must still dare to believe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Se plimba la un moment dat o prezentare pps pe net. Sunt multe poze genul asta:

http://news.yahoo.com/photos/cage-homes-highlight-hong-kong-s-poverty-slideshow/jan-25-2013-photo-77-old-yeung-ying-photo-090657914--finance.html

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

putem trage concluzia (amara) ca cei din primele poze sunt de-a dreptul privilegiati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

In general apartamentele sunt mici in HK si in speciale cele vechi pentru ca spatiul lipseste pe acolo iar preturile ating cote impresionante uneori.Sunt multe cartiere populare unde blocurile arata ca in prima poza dar sunt si multe care s-au daramat si unde s-au construit imobile cu apartamente mai mari.
Ca peste tot diferentele intre cei bogati si cei saraci s-au adancit iar preturile+spatiu au dus al toate astea.
Pe o parte avem aceste poze si pe alta, sambata dimineata vezi o coada impresioananta la Chanel sau Prada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Ma apucasem sa numar etajele la blocurile din prima poza meditand la foarte mica sansa a existentei unui lift functionabil.

Va dati seama, acolo nu se plange nimeni de "alearga copii vecinului desupra mea prin casa toata ziua si ma deranjeaza"... aia viata...

Mergi la inceput