Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

va multumsc fetelor de urari , da e grasunica .... cred ca vrea sa ma ajunga pe mine caci si eu m-am nascut marcica ca si bebelus doar nu am crescut asa de mare degeaba

am fost la eco normal de control , dar la toate eco imi masoara circunferinta capului , lungimea femurului , greutatea , cirvumferinta abdominale etc...miercuri merg la morfofetala cand se va uita la organe in mod deosebit. Speram sa fim bine si incontinuare...

paula daca mama e papacioasa se pare ca nici aschia nu sare depoarte de trunchi

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

bobitza legat de branza de la tarani , eu me feresc ca cumpar branza de la ei pentru ca stiu ca nu pasteurizata...prefer sa iau branza de burduf de la magazin facuta din lapte pasteurizat , chear ma uit pe ambalaj se se specifice ca e lapte tratat

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu am branza de la ciobeni, dar intotdeauna o mananc prajita in omleta sau ca atare.

viitoare mamica de hocheist 17+ Lóránd

Mergi la inceput

dana nu te stresa ca nu il simt pe bebe zilnic , eu pana saptamana trecuta o simteam pe Ilinca o data la 2-3 zile , acum posibil si pentru ca a crescut bine o simt zilnic...deci stai linistita nu e regula , si , si acum desi o simt bine nu da tare din labute

puteam sa jur ca e cu capul pe partea dreapta a burtii si cu picioarele in stanga , si asa este , ma i-a la suturi si o simt din labute in partea stanga ...azi am vazut-o cum sta si tropaie ..

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

eu m-am ferit si de telemea la calup , am luat telemeaua vidata , poate sunt paranoia dar nu ma risc

ouale le mamanc doar preparate bine termic iar carnea nici nu intra in discutie daca nu e gatita integral nu ma ating de ea , dar la noi mai putin se consuma carne in sange ( mie una nu imi placea nici inainte) ....

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Fetele eu astazi nu l-am simtit pe bebe. Sau nu mi-am dat seama. Sa imi fac griji??(mai multe decat imi fac deja ). Voi ii simtiti zi de zi?

19+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Olimp acum am vazut ca u mi-ai raspuns . Am papat niste ciocolata sa vedem daca se trezeste

19+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Dana si mie mi s-a intamplat sa nu o simt perioade mai mari de timp. Probabil ca sunt pozitii in care se intoarce si se simte mai putin.

20+
viitoare mamica de
Medeea

Mergi la inceput

buna dimineata

eu sunt pe baricade la scarbici , e tura mea de sambata , noroc ca doar 4 ore si nu saptamana de saptamana ...., mai am 3 ore de stat sper sa treaca repede ...

va invit la un ceai , eu de soc beau ca ma ajuta sa imi tin retentia de lichide in frau , nu abuzez sa nu ma deshidratez si mai ales ca in exces rididca tensiunea

21 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Neata si de la mine . Ce faceti azi burticilor ?

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
14+

Mergi la inceput