sarcina oprita in evolutie ....de ce ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile2003 spune:

Draga mea ...imi pare rau ca si tu ai trecut prin asa ceva
Succes si sa auzim ca ai
Si mie mi-au spus acelasi lucru dar ..pur si simplu nu ma impac cu ideea .Am mai si citit multe ..in special pe acest site ..si pe altele ..s-ar putea sa aiba dreptate .Oricum trauma ramane ..si teama ca se mai poate intampla ...Dr de familie mi-a spus si o citez "nu mai citi atat de multe ..ca nu iti face bine"!!!" Va vine sa credeti?

Ileana

quote:
Originally posted by florypop

Ileana, stai linistita si nu dispera. Si eu am trecut prin asa ceva in septembrie si doctorii au spus ca nu stiu care a fost cauza.
O singura doctora mi-a spus ca ar fi fost avort genetic ceva cu cromozomii nu prea am inteles eu mare lucru. Dar toti au spus ca in general dupa o sarcina oprita in evolutie urmatoarea sarcina este fara probleme. Acum ai grija sa nu faci vreo infectie si apoi apuca-te de treaba linistita.

Stiu ca e greu dar trece ai sa vezi.
Oricum admir faptul ca ai avut puterea sa scrii povestea ta la DC. Mie mi-a luat aproape o luna si jumatate sa imi revin.

Flory

Pupici multi,
Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef spune:

Iti recomand pe dr.Tica.Are cabinetul vis-a-vis de piata Brotacei, la intersectia str.Tulcei cu str.Cpt.Dobrila Eugeniu. Se fac programari cu 1-2 saptamani inainte . Nr.de telefon pot sa ti-l dau miercuri cand merg la servici.
Eu am facut la el doar ecografii dar am vazut cate femei insarcinate sunt programate la el.Eu zic sa incerci. O sa ai o surpriza.
Problema mea este mai complicata si se rezolva numai prin FIV. Sunt la pf.Ancar la Bucuresti si in luna dec.o sa fac FIV.
Te pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Si eu sunt din Cta,merg la Dr.Tica de aprox 1 an si ma tot chinui sa fac un bb.Stef,tu cum ai ajuns la prof.Ancar?Te-a trimis Tica?Stiai ca este mentorul lui?Daca ai ajuns acolo,mult succes. Cat te costa FIV-ul? Ca trat este f scump!!!! Faci stimulare cu Puregon sau Gonal F? Daca nu reusesc in urmatoarele cateva luni renunt la orice trat.si poate infiem.Cu 40 mil.lei cat te costa un trat cu Puregon cresti un copil 2 ani.
Ileana nr.de tel.al dr.Tica: 551717 luni,miercuri 15-20 si vineri 15-16.30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Draga Ileana,

si eu am pierdut o sarcina in octombrie( a fost prima mea sarcina).Este dureros, intr-adevar, mai ales daca nu iti spun doctorii de ces-a intamplat. Dar fruntea sus ca data viitoare o sa fie mai bine. Eu sunt convinsa ca , cu putin optimism o sa treci peste asta si urmatoarea sarcina o vei duce cu bine la sfarsit si vei avea un bebe dulce si scump.Timpul le va rezolva pe toate!!!

Corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stef spune:

Veronica, eu am ajuns la Ancar fara nici o recomandare. Am citit pe forum foarte multe lucruri frumoase despre el si mi-am facut programare la Medsana. este suficient. Dupa aceea Pf.Ancar iti va spune ce vei avea de facut. Trebuie sa ai la tine toate analizele facute pana atunci.
La mine este nevoie de ICSI si costa 2400 eur taxa la Medsana. Pentru un FIV obisnuit costa 1900 eur.Tratamentul pentru FIV l-am luat in mare parte din Ungaria unde il gaseseti la jumatate de pret.Este vorba de menogon -60 fiole-costa 7 eur fiola.
La tine care este problema?
Ce parere ai de dr.Tica?
Cand am fost la el i-am spus ca ecografiile sunt facute la indicatia pf.Ancar dar nu a comentat nimic. Doar mi-a spus ca ar dori sa vada si el tratamentul dat de Ancar sotului meu.
Te pup,

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru sfat ..cu siguranta ma voi duce la Dr Tica ..nu esti singura care mi la recomandat in ultimul timp !
Mult succes ..sa fie cu ochisori cat mai curand !
Ileana

quote:
Originally posted by stef

Iti recomand pe dr.Tica.Are cabinetul vis-a-vis de piata Brotacei, la intersectia str.Tulcei cu str.Cpt.Dobrila Eugeniu. Se fac programari cu 1-2 saptamani inainte . Nr.de telefon pot sa ti-l dau miercuri cand merg la servici.
Eu am facut la el doar ecografii dar am vazut cate femei insarcinate sunt programate la el.Eu zic sa incerci. O sa ai o surpriza.
Problema mea este mai complicata si se rezolva numai prin FIV. Sunt la pf.Ancar la Bucuresti si in luna dec.o sa fac FIV.
Te pup,

stef

Mergi la inceput

multumesc pentru numrul de telefon ..si mult succes ..fii optimista si va fii cum vrei tu ..sa vezi tu cum treci de la aspirante la ..mamici

quote:
Originally posted by veronici

Si eu sunt din Cta,merg la Dr.Tica de aprox 1 an si ma tot chinui sa fac un bb.Stef,tu cum ai ajuns la prof.Ancar?Te-a trimis Tica?Stiai ca este mentorul lui?Daca ai ajuns acolo,mult succes. Cat te costa FIV-ul? Ca trat este f scump!!!! Faci stimulare cu Puregon sau Gonal F? Daca nu reusesc in urmatoarele cateva luni renunt la orice trat.si poate infiem.Cu 40 mil.lei cat te costa un trat cu Puregon cresti un copil 2 ani.
Ileana nr.de tel.al dr.Tica: 551717 luni,miercuri 15-20 si vineri 15-16.30

Mergi la inceput

Draga mea ..sa te auda Dumnezeu !
..si la mine a fost prima sarcina dorita ..
Dar tu cum esti ..ai inceput deja sa muncesti pentru ?

Pupici!

quote:
Originally posted by corail

Draga Ileana,

si eu am pierdut o sarcina in octombrie( a fost prima mea sarcina).Este dureros, intr-adevar, mai ales daca nu iti spun doctorii de ces-a intamplat. Dar fruntea sus ca data viitoare o sa fie mai bine. Eu sunt convinsa ca , cu putin optimism o sa treci peste asta si urmatoarea sarcina o vei duce cu bine la sfarsit si vei avea un bebe dulce si scump.Timpul le va rezolva pe toate!!!

Corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilie spune:

Ileana,
si eu am trecut prin ce ai trecut tu la sfarsitul lunii iulie 2003. La mine era "ciudat" ca nu am avut nici un simptom ca sa-mi dau seama ca s-a oprit in evolutie, din contra aveam simptome de gravida in toata regula. Eu am descoperit ducandu-ma la eco din precautie si unul imi spunea ca e ok iar altul imi spunea ca e oprit in evolutie. Pana la urma m-am dus la un eco super performant (in Buc) si mi-a confirmat ca era oprit in evolutie la 6 sapt si eu eram in 11 sapt. Iti dai seama? si mi-a spus dr. ca mai puteam sa il duc asha inca o luna (sarcina falsa, mai spun ei). Cauzele ar fi accident genetic de cele mai multe ori, si faptul ca eu aveam listeria pozitiva.. Dar cu listeria am auzit o gramada de gravide care au nascut copii sanatosi.. Asha ca nu stiu ce sa mai cred. Dupa chiuretaj (iulie ) mi s-a spus ca dupa 3 menstruatii pot incerca iar. din pacate menstruatia nu mai venea, si m-am alarmat. La control (dupa 2 luni de la chiuretaj) dr. mi-a spus ca am facut sinechie uterina, adica in urma chiuretajului mi s-a lipit uterul si nu mai are pe unde sa iasa menstruatia,asha ca a trebuit sa ma chiureteze din nou sa-l deslipeasca si pt a nu risca o noua sinechie mi-a pus sterilet 2 luni plus tratament hormonal pt refacerea mucoasei uterine. Eram disperata crede-ma, ma gandeam ca nu o sa treaca timpul, si ma gandeam numai la lucruri negative. Din fericire am dat peste un dr. super bun, care imi da multa incredere in mine, si acum sunt mai bine. Steriletul abia l-am scos de 5 zile, luna asta mai trebuie sa fac tratament hormonal si din Januarie 2004 am "verde la bebe".
Nu te nelinisti ca ai pierdut sarcina, eu cred ca totul este f bine planificat de cel de sus... cand va fi, va fi... trebuie sa ai si noroc si cu ajutorul lui d-zeu totul va fi bine... Pana vine sotul tau din voiaj du-te si fa-ti "revizia generala" (analize, etc), si cand vine sari pe el... numai bine te refaci....
Fii optimista draga mea.
sa-mi tineti pumnii sa nu mai apara ceva rau ca tare imi doresc un bebe.
Nici nu stiti ce bine imi face acest forum. m-a ajutat foarte mult sa trec peste incidentul cu "sarcina"
Toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Inteleg perfect prin ce treci. Si eu am pierdut o sarcina de aproximativ 9 saptamani(oprita in evolutie) in octombrie. Imi doream tare mult inca un copil, am fost socata dupa avort(nu exagerez)si durerea a fost foarte mare. Nu-mi venea sa cred ce mi se intampla. Dar trebuie sa gasesti putere sa mergi mai departe. Recunosc, pentru mine revenirea a fost poate mai usoara pentru ca baietelul meu (are 3 ani si 11 luni) m-a ajutat tare mult. Dar inca doare foarte mult si vreau sa fac tot ceea ce depinde de mine pentru a mai avea inca un copil.
Daca vrei sa afli si parerea medicului de pe acest forum si a altor fete in aceeasi situatie, citeste subiectul postat de mine la Clinca virtuala (intitulat: Sarcina oprita in evolutie)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16162
Acolo am povestit si despre analizele pe care le-am facut. Poate te va ajuta.
Iti doresc mult succes, rabdare (asta e o mare problema pentru mine) si o sa vezi ca o sa fie bine!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput