yuppi!sweet_dreams.angy_angela, criss83, flowerbee
Raspunsuri - Pagina 21
LumyMony spune:
Neata fetelor
Corina di Miparaschiv tin pumnii sa fie cu doaua liniute
Bee felicitari pentru martisor
Caresse termina olimpiada ca ti se simte lipsa
Eu am inceput stimularea cu gonal si maine am eco,sper sa fie toate bune pentru IA
toate fetele si asteptam vesti bune
caresse spune:
Buna, dragele mele!
Sunt ocupata de nu-mi vad capul
Abia astept sa termin sambata si sa ma linistesc .... si sa va vd mai des !
Mada, ce bine imi pare sa te vad ! Te si poate ... ... eu iti tin pumnii stransi !
Iarina, Lumy, vali, didi, Alex, raisa, camcris, carin,bubu, mimi, Blanka, silvia, oxxy va
Corina, miparaschiv, va tin pumnii
Bee, angy, cris , maria, emi, mihaela , la dublu !
Mi-e dor sa mai stau cu voi, dar voi reveni in forta de saptaman viitoare !
pentru voi toate !
criss83 spune:
Fetelor mie imi vine sa imi iau un concediu de cateva saptamani ca prea imi e somn...
Sunt si putin ingrijorata ca de ieri ma cam inteapa un ovar si ma doare si spatele . Sper sa nu fie ceva in neregula ...
Va pup si aveti grija de voi
carin1974 spune:
Eu am cazut in butoi
Parca toate merg pe dos in ultima vreme. In pregatirea pentru FIV am luat o luna marvelon (e prima data cand iau) si ar fi trebuit sa-mi vina deja menstruatia (vineri dimineata a fost ultima pastila) ca sa incep protocolul. In loc de asta m-am trezit cu o scurgere maronie, ciudata, care nu prea seamana a ciclu. Daca nu vine curnad o sa pierd trenul la seria asta de fiv . M-am simtit groaznic toata luna de la pastilele astea, cred ca am toate reactiile adverse posibile. Daca nu mai prind seria asta si mai iau o luna o sa trec pe logest, de la care cel putin nu am reactii adverse.
-------------------------------------------------
AMH=0.02
PAI-1 heterozigot, MTHFR C677T heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot
FIV1 septembrie 2012 Athena Timisoara- reusit dar sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani
corina.ion spune:
Carin imi pare rau sa aud ca ai probleme dar o sa se rezolve. Maine o sa te trezesti si cu uratii veniti si o sa prinda si FIV-ul pe care-l faci. Iti tin pumnii.
miparaschiv spune:
Imi pare rau Carin. Sper ca totul va fi bine
E clar ca ceea ce ni se intampla noua este o sursa imensa de stres!
Eu sunt blocata. Nu pot face nimic. Ma gandesc doar daca sunt insarcinata sau nu si probabil asa voi fi pana luni!!!
Stiu in acelasi timp ca sansele sunt mici prin IA si incerc sa fiu realista, dar sincer su mai pot sa astept.
tuturor