Sa-l anunt pe sotul amantei...sau nu?
Raspunsuri - Pagina 24
crisiacob spune:
Cred ca cel mai bun remediu este...alt barbat. No strings attached...ci doar cineva cu care sa iti petreci timpul si care sa te admire. Lucrul asta iti confera o incredere fantastica!!!!!! A venit in sfarsit primavara!!! :)
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisiacob Cred ca cel mai bun remediu este...alt barbat. No strings attached...ci doar cineva cu care sa iti petreci timpul si care sa te admire. Lucrul asta iti confera o incredere fantastica!!!!!! A venit in sfarsit primavara!!! :) Galuscuta & comp.(D.N. 09.09.2004) If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change! Michael Jackson |
Personal cred ca e cea mai gresita forma de abordare!
Da-tzi timp sa-tzi rumegi esecul,sa-tzi consumi frustrarile,sa le acceptzi,sa-tzi lingi ranile...si apoi trece mai departe!
Nu cred ca in asemenea cazuri e valabil proverbul"cui pe cui se coate"!
PS:Fara vreao legatura cu tine ca doar suntem diferitzi,mie mi-au trebuit vreo 3 ani pentru cele enumerate mai sus,abia apoi m-am simtzit pregatita si am incercat.
Dana
DidiAlex spune:
citat din mesajul lui crisiacob Cred ca cel mai bun remediu este...alt barbat. No strings attached...ci doar cineva cu care sa iti petreci timpul si care sa te admire. Lucrul asta iti confera o incredere fantastica!!!!!! A venit in sfarsit primavara!!! :) Galuscuta & comp.(D.N. 09.09.2004) If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change! Michael Jackson |
Cris,
imi pare rau de casnicia ta
dar, mereu e in dar, considera situatia actuala din ciclu: un sut un fund, un pas inainte.
pur si simplu nu inteleg de ce iti trebe barbat ca sa iti spuna ceea ce tu poti singura sa constientizezi. Din ultima ta postare as zice ca increderea in tine e zero. aici as lucra putin. as citit mult in aces scop, m-as intalni cu oameni ce gandesc pozitiv, as face lucruri pe care mereu le-ai omis din lipsa timpului. etc, etc, as face sport, mult sport, as planifica excursii, nu neaparat costisitoare, as pleca cu cortul in natura..etc, etc. Nu as discuta decat cu acei care nu te vor influenta in deciziile viitoare,, gen mama, nasa, rubedenii.. sau cei a caror parere e subiectiva.
in starea actuala as zice ca esti dispusa sa sari din lac in putz.
drept sa iti zic ca io admir cei care sunt stapani pe ei, care nu se vaita non stop ( chiar daca io o fac uneori) care nu isi cauta nod in papura si gandesc pesimist. Recunosc ca le "elimin" dupa ce vad ca nu avem aceeasi unda. si sunt "pietre de moara" in concep de marketing viata e frumoasa dar scurta!!!
Fruntea sus
eumada spune:
Cris,daca te simti in stare.....e ok,rezultatul conteaza...stii tu,scopul scuza mijloace;e...daca te refaci cu "cui pe cui",e ok.Numai sa-ti iasa.
andacos spune:
citat din mesajul lui eumada Cris,daca te simti in stare.....e ok,rezultatul conteaza...stii tu,scopul scuza mijloace;e...daca te refaci cu "cui pe cui",e ok.Numai sa-ti iasa. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Madalina,da' daca nu iese?Daca ai un psihic mai labil...nu mai iesi din "groapa"mult timp,daca te arunci aiurea si nu iese.
Nu mai bine se linisteste si apoi,cu sufletul purificat,incepe un nou drum?
Dana
izabela88 spune:
adik,daca nu are un mascul feroce langa ea,inseamna ca nu e pe drum,e pe aratura???
emanouela spune:
Cred ca ea stie cat de valoroasa e doar ca ii trebuie confirmarea cuiva, are nevoie de ea...depinde de acea confirmare.
Doar ca asta e calea usoara, o cale de moment pe care o poate alege...o cale care se poate sfarsi mai aiurea si cu mai mari traume, se poate sa nu se sfarseasca, se poate, la fel de bine, sa fie in zadar.
Ramane la latitudinea ei daca lucreaza cu ea "la suprafata", amagindu-se singura, ce-i drept e varianta cea mai putin dureroasa dar pe termen scurt si fara rezultate sau lucreaza in profunzime, alegand varianta putin mai dureroasa si mai grea dar care ii va aduce numai beneficii.
Fi inteleapta si ofera-ti doar ceea ce meriti.
Marcia03 spune:
Si eu l-am cunoscut tot la 3 ani dupa divort pe actualul partener (suntem impreuna de 11 ani si avem o fetita de 10 ani). Nu am avut insa copii cu fostul sot. In astia 3 ani insa am trait viata din plin, m-am distrat de minune si nu am stat sa-mi plang de mila. Am un prieten care imi spunea mereu : nu-ti face griji, va aparea si pt tine persoana care sa te iubeasca asa cum meriti. Si chiar a aparut, parca a avut gura aurita Asta cand ma asteptam cel mai putin.
Asa ca fruntea sus Crisia, gandeste optimist si vei vedea ca la un moment dat va aparea soarele si pe strada ta.
Numai bine.
Mihaela
andacos spune:
Pai tu ai trait viatza din plin in astia 3 ani,eu am suferit ca un ciine,singura mea preocupare era copilul.
Dupa 3 ani m-am vindecat sa spun asa si eram pregatita s aincep o noua viatza!
Pina am inceput-o cu adevarat...a mai durat vreo 2 ani!
Dana
luisa1983 spune:
citat din mesajul lui crisiacob Cred ca cel mai bun remediu este...alt barbat. No strings attached...ci doar cineva cu care sa iti petreci timpul si care sa te admire. Lucrul asta iti confera o incredere fantastica!!!!!! A venit in sfarsit primavara!!! :) |
Categoric tu esti cea care va hotara care iti este cel mai bun ,,remediu" dar, cred ca cel mai important pentru tine este sa-ti recapeti echilibrul , sa ti-l mentii, sa nu te mai prabusesti indiferent de ceea ce ti se intampla. Cum?! Tu trebuie sa stii ce anume sau cine te poate ajuta sa nu te mai dezechilibrezi. Din punctul meu de vedere copilul este ACEA persoana si fie vorba intre noi ar fi singura care merita sacrificiile tale. Este doar o chestiune de timp , o sa descoperi ca uneori un copil (copilariile lui, reusesc cu succes sa alunge toate tristetile/greutatile pe care le acumulezi intr-o zi) este capabil sa vindece cele mai grave ,,rani". Am cunostinte care n-au copii dar si-au luat un animal (caine, pisica) din acelasi motiv.
Si mai este ceva de care ar trebui sa tii cont : ,,Cele mai mari asteptari sunt preludiul / inceputul celei mai mari dezamagiri ." Cecilia Dart-Thornton - pe asta am ,,pescuit-o"acum 10 min, am distribuit-o si altora , si, pentru ca se potriveste in contextul citatului tau....sunt sigura ca stii dar ar fi spre binele tau sa n-o uiti!
Numai de bine! O primavara colorata in multe momente de bucurie!