LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
alina06st spune:
Yuhu
Am internet...
Roxy, n-am putut sa intru si eu ieri
La Multi Ani, Anastasia!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si frumoasa, desteapta si fericita .
Roxy, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de ea toata viata
Acum ma duc sa culc pitica si poate reusesc si eu sa va citesc dupa aceea, pup.
cami_antonia spune:
yasmi pai nu le duc la gradi pe amandoua ca petra nu are voie sa faca infectii
motiv pt care am tinut-o si pe antonia acasa de 2 saptamani
si de aia astept sa mergem la tg mures sa verificam diagnosticul
sa stiu daca chiar e ceva sau nu sa stiu ce am de facut
ca daca are diagnosticul pus nu e de gluma
si chiar nu tre sa o las pe antonia sa-i mai aduca crocobauri pt ca e f mica
asta e motivul pt care sunt innebunita
si eu de plictis si antonia
da tre sa ne sacrificam sa vedem ce si cum cu petra
ca sa nu mai zic ca incerc sa ii fac tot acolo si o eco cardiaca si antoniei ca asa ni s-a recomandat
mie mi-e urat ca eu vroiam de la toamna s O DAU CLAR SI PE PETRA
CA AO VAD TARE PREGATITA SA MEARGA LA GRADI
fata de antonia
dar cu chestia asta de la inimioara cred ca va trebui sa o mai tin macar un an acasa
\sa ii mai creasca imunitatea
alina06st spune:
Alexina, felicitari!
Iti doresc sa fie bebe sanatos, cuminte si mancacios
M-am emotionat tare cand am citit, mi-am adus aminte de nasterea Ilincai :))
Cami, imi pare rau ca s-a intamplat asa cu micuta ta. Dar o sa fie bine ai sa vezi. Probabil trebuie sa gasesti pe cineva sa stea cu ea pana vii tu de la serviciu. Dar va fi totul ok, esti o mama desteapta, stii tu cum sa faci, te lumineaza Doamne Doamne
Mada, eu zic ca in 2 saptamani te adaptezi la program. Despre ce face Cata cu bunica, nu pot sa spun decat ca Luca este si el foarte rasfatat si marait cand e cu bunicii. Sta el cuminte cu mine si cu Ilinca si cum apar ei in peisaj incepe si el show-ul
Yasmi, Luca nu e bataus, el e plangacios, foaarte plangacios. Daca si cand tipa Ilinca la el incepe sa planga... eu zic sa continui sa-i explici si sa-l atentionezi. Pana la urma se dezvata. Sunt si astea perioade...
Auzi, din ciorba aia i-ai dat si lui Lucas?
Eu vreau sa fac niste fasole verde cu carne de porc... nu i-am dat deloc pana acum.
Voi le-ati dat carne de porc?
Dorina, ma bucur ca ai scris. Ti-am dat acum cateva zile si un mesaj pe un nr de tel pe care il aveam, ca sa vad daca sunteti bine
Somleac, am si eu o nepotica in cls a opta... E greu, frate... si acum cu ei mici e greu, dar si cand ma uit la nepoata-mea... Imi imaginez cum e pentru tine ca ai si mari si mici . Doamne, ar trebui sa vin pe la tine sa-mi tii un curs comprimat Si mai esti si racita... Iti tin pumnii
Ma duc sa bag niste cartofi la cuptor.
Va pup
ailed_dota spune:
cami, tinem pumnii sa fie bine la fata !
alina eu i-am dat sa guste de la noi friptura macra de porc, eu nu prea gatesc cu carne de porc
mary, te pupic
Somleac spune:
Alina eu i-am dat Ilincai carne de porc. Da ce crezi ca ea asteapta sa-i dau eu, vine si-si ia de la mine din farfurie ce pofteste. Ce nu-i place scuipa inapoi Eu sunt de parere ca decat un pui hormonizat mai bine un porc crescut cum trebuie, asa ca.....
Pfuiii fetelor am o stare de fericire generalizata si perfect fara motiv , adica na recunosc ca mi-am cumparat un pardesiu superb, dar eram fericita si inainte [omulet plutitor]
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Alina eu i-am dat Ilincai carne de porc. Da ce crezi ca ea asteapta sa-i dau eu, vine si-si ia de la mine din farfurie ce pofteste. Ce nu-i place scuipa inapoi Eu sunt de parere ca decat un pui hormonizat mai bine un porc crescut cum trebuie, asa ca..... Pfuiii fetelor am o stare de fericire generalizata si perfect fara motiv , adica na recunosc ca mi-am cumparat un pardesiu superb, dar eram fericita si inainte [omulet plutitor] Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
foarte bine!!! lucrarurile marunte ne pot face tare fericiti!! si sa privesti cum cade un strop de ploaie poate fi motiv de fericire!
sa porti sanatoasanoua achizitie!
si eu la fel gandesc despre carne.
IONY_82 spune:
Bine ai venit bebe de Alexina si mami refacere usoara
"LA MULTI ANI!" sarbatoritilor de astazi
Un week-end minunat va doresc tuturor