E mai dificil sa cresti o fata decat un baiat?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns izabela88 spune:

ha!!!
ce liniste si pace,pieptanat papusi si ascultat povesti???
pana la 10 ani stiam toate gardurile si varfetele de cires(si nu numai) de prin vecini(cel mai apropiat la 500m distanta);
cunosteam ca-n palma padurea din spatele casei bunicului;
stiam toti cainii(pacat ca nu toti ma stiau pe mine,dar existau nuiele,pietre...) in drum spre gradinita/scoala,care se afla la 5km distanta,din care 3 cu autobuzul sau "vecinii",deseori facuti integral pe jos;
sportul meu preferat era fotbalul si ma certam cu baietii sa ma bage in echipa;
cand ploua si se faceau balti,ma balaceam ca o rata in ele,iar de la sanius veneam cu pantalonii inghetati pana la genunchi
nu faceam 2 pasi de mers lejer(asta in cazul in care nu "mergeam" in maini
cu toate acestea,nu mi-am rupt nimic(pana acum),eram destul de atenta la pericole,aveam papusi pe care le pieptanam,le faceam haine,imi placea sa colorez,mi-a placut literatura(inclusiv povestile),aveam vise "de fete"(sa devin actrita,cantareata,patinatoare,gimnasta),nu eram violenta,chiar incercam sa mediez certurile dintre colegi si am avut interes fata de "evidentierea feminitatii",o priveam fascinata pe mama cum se aranja si incercam sa o imit
buflea,e normal,ca mama de baiat,sa nu ai stres-ul ca-ti vine copilul acasa gravid,asta e avantajul major in a avea baieti(lipsiti cu desavarsire de uter)
insa eu as avea stres-ul(daca o sa am vreodata baiat) de a nu lasa el gravida vre-o fata,la o varsta nepotrivita(sub 18) si sa nu vrea sa-si asume responsabilitatea...
dar de predarea lectiei privind asumarea responsabilitatii ar trebui sa ne ocupam noi,parintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Eu nu stiu ce experiente inedite ma asteapta in viitor, insa deocamdata incerc sa ma adaptez din mers... Oricum, se pare ca o diferenta de 10 ani intre fata si baiat (cea mai mare fiind fata) e cum se poate mai cool, ca sa zic asa. Cel putin daca ar fi sa ma iau dupa ce s-a vehiculat pe aici, prin topic....cumc a atunci cand sunt mici baietii sunt mai dificil, mai obraznici, iar fetele devin mai dificile pe masura ce se indreapta sprea adolescenta.

Asadar, ar trebui sa ma pregatesc psihic si fizic si in toate felurile pentru un baietel jucaus care tocmai a inceput sa mearga singur si se indreapta vertiginos catre varsta de un an si pentru fetita dragalasa care deja e intr-un fel de preadolescenta ?

Fascinatie

Inevitabil... Eminescu

Mergi la inceput