Buna, ma numesc Roxana,am 31 de ani,si de aprox 3-4zile ,am aflat ca sunt insarcinata
dar de aprox 5-6 zile am o scurgere maronie fara miros,nu este cantitativ,si mai mult
seara si dimineata,mai am si crampe nu tot timpul dar am si nu am luat nici un medicament in ultima luna,iar dragoste cu sotul am facut acum cateva zile,si maine ma duc la ginecolog dar am inima cat un purice pana maine.As dori sa imi spuneti si mie impresile voaste, este prima sarcina si ne dorim un bebe foarte mult .Multumesc
Buna, Roxana! Bun venit pe DC! Cum a fost la medic? Speram a vestile sunt bune...
Fascinatie
Inevitabil... Eminescu
Buna Roxy! In primul rand trebuie sa fii optimista si convinsa ca totul e bine. Si neaparat sa mergi la medic si sa ii respecti sfaturile, pentru ca sunt spre binele tau si al bebelusului. Ai grija de tine! Asteptam vesti bune !
buna seara.am o nelumaurile si dak ati putea sa ma lamuriti si pe mine...pe 1 martie trb sa am menstruatie insa mia intarziat in acest timp ma durut burta seara si dimineata si aveam ameteli usoare,iar acum 3 zile mia aparut o sangerare k la mentruatie insa nu atat de abudenta ca la menstruatia normala,azi mi-am testul dar din pacate a fost negativ.nu stiu insa dak trb sa il fac dimineata la prima urina si dupa ce imi trece acea sangerare va multumesc