Secret Bunny
Raspunsuri - Pagina 8
amizdu spune:
intrand si eu in discutia despre plaja insorita, se poate renunta la sezlong? un petec de nisip fierbinte ar fi perfect.
buflea spune:
Ma provoci si nu imi trebuie mult ...s-ar putea sa ai dreptate, tare si fierbinte sunt doua caracteristici care starnesc in general interesul si impreuna incercate pot provoca placere si relaxare ... la nisip ma refer, da ?
Ioana_Pos spune:
Bufeal o sa facem subiect special: secret desire Ce santa? ce bunny? ia d-acilea cu dorinta ca merge la sigur!
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Bufeal o sa facem subiect special: secret desire Ce santa? ce bunny? ia d-acilea cu dorinta ca merge la sigur! |
Interesant , nu mi-a trecut prin cap ...si ne trimitem jucarii cu baterii ?
Serialbastre spune:
Nu am intrat de multisor pe DC, treaba asta bat-o vina! si era sa pier Iepurasul!
Ma inscriu si eu pe lista! Abia astept!
amizdu spune:
hm... jucarii cu baterii... adica un iepuras care imparte cadouri sau o papusa care canta, cam asta, nu-i asa?
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amizdu hm... jucarii cu baterii... adica un iepuras care imparte cadouri sau o papusa care canta, cam asta, nu-i asa? |
Iepurasi cu baterii, ca sa spun asa, nebunaticelor ... La ce ma puneti sa ma gandesc in preajma Pastelui, ntz, ntz, ntz
http://en.wikipedia.org/wiki/Rabbit_vibrator