Secret Bunny
Raspunsuri - Pagina 26
papanash spune:
eu sunt un iepuras uituc, in sensul ca s-ar putea sa fi uitat CI in cutia cu surprize, asa ca, cine primeste in cutie si un buletin nu-l considerati cadou de la Bunny, e al meu si-mi trebuie
Marcia03 spune:
Asta e tare rau cred ca din cauza emotiilor...eu nu mai am CI romaneasca, asa ca as pastra-o cu placere, ca amintire
Ioana_Pos spune:
Papanash, eu imi rezerv locul 2 la boacane... O sa divulg la Pasti ce prostie am facut.
Alex@Sara spune:
raportez si eu primirea cadoului,de la un Iepuroi....de l-am bagat in boala pe al meu berbat....se framanta de la ce mascul am eu de primit colet si nu am de plata ninik :-)
L-am desfacut, e bestial,poate dupa ce culc trupa sa ii fac si poza de prezentare,ca nu ma rabda inima pana la marea dezvaluire,sa nu folosesc macar unul din produse :-)
Saru-mana Iepurasul meu secret(sper sa nu se supere sotia ) :-))
Ioana_Pos spune:
Am ridicat surpriza de la posta. Este frumos impachetat cu fundita mov. Abia astept sa il desfac! Daca adresa e reala, cam ghicesc cine e bunny
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alex@Sara raportez si eu primirea cadoului,de la un Iepuroi....de l-am bagat in boala pe al meu berbat....se framanta de la ce mascul am eu de primit colet si nu am de plata ninik :-) L-am desfacut, e bestial,poate dupa ce culc trupa sa ii fac si poza de prezentare,ca nu ma rabda inima pana la marea dezvaluire,sa nu folosesc macar unul din produse :-) Saru-mana Iepurasul meu secret(sper sa nu se supere sotia ) :-)) Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 Iepurasul va asteapta cu surpirze pentru mici si mari ... |
Baiii, ii poti face poze dar nu le pune inca pe subiect ...dupa Paste, dupa ce stim ca a primit toata lumea.
Oricum avem povesti interesante de culise
Evidenta spune ca mai sunt 3 iepuri cu cadourile la usa de trimis. Dar sunt pregatite, sapt asta zboara si ele.
La primiri avem 16 destinatari fericiti si 9 curiosi-invidiosi
alinuk spune:
am uitat sa va scriu ca si eu stiu cine e Iepurila
fix, direct si la vedere de pe cutie
adica in afara de nume (de la care chiar nu ma prindeam...decat daca sapam un pic) e trecut si nickul DC pe adresa
Eleni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk am uitat sa va scriu ca si eu stiu cine e Iepurila fix, direct si la vedere de pe cutie adica in afara de nume (de la care chiar nu ma prindeam...decat daca sapam un pic) e trecut si nickul DC pe adresa Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani) Sarbatori de Paste ..si pentru ei ................................................... Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Si cand zic ca nu citeste nimeni regulamentul, ziceti ca sunt cotofana. Se numeste SECRET BUNNY si subiectul... ce-o fi asa greu de inteles SECRET, mai ales ca e cuvant universal. Si inseamna acelasi lucru... offffffffffff