Secret Bunny
Raspunsuri - Pagina 22
ellinia spune:
Eu il trimit maine dimineata. Daca nu-mi vine vreo idee geniala la noapte nu prea stiu cum as putea sa ma ascund ca sa nu ma ghiceasca .
buflea spune:
Chiar m-am gandit la tine ... intentionam sa o intreb pe Laura daca stie ceva de tine ca nu ai mai intrat pe subiect de mult.
ok ...te trec la "cadou trimis"
emanouela spune:
Cred ca daca stau si-o iau prin eliminare, ma prind cine a trimis....da nu vreau, daca nu scria Bukarest Bunny nu cred ca eram atenta la detalii. Bifez inca o zi in care am rezistat eroic si nu am desfacut, sunt mandra de mine.
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk Rall mi se pare ft tare! Cum mah nu ai inteles ce e jumatate din cadou?! |
E un... obiect de decor. Si nu intelegeam ce tre' sa fac cu el. Dar cred ca e un cosulet (la ceas de seara imi revin si mie neuronii la locul lor)
alinuk spune:
ceva in genul asta?
cosulet
eu mi-am luat unul, doar ca e sub forma cescuta pe farfurie..
poate fi folosit ca si cosulet de pus oua de Pasti si apoi de pus o floricica in ghiveci :)
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk ceva in genul asta? cosulet eu mi-am luat unul, doar ca e sub forma cescuta pe farfurie.. poate fi folosit ca si cosulet de pus oua de Pasti si apoi de pus o floricica in ghiveci :) Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani) Sarbatori de Paste ..si pentru ei ................................................... Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Oracol Bunny?!
buflea spune:
Mai, bagati cadourile la cutie, ca nu trebuia sa le desfaceti pe subiect ..bad, bad, bad !!!