Secret Bunny
Raspunsuri - Pagina 17
Serialbastre spune:
Eu mi-am primit cadoul, si din pacate l-am desfacut. Asteptam un colet de la bazar si nu ma asteptam ca SB sa ajunga asa devreme. Dar l-am pus repede la loc si-l voi scoate peste o luna.
Multumesc Iepurasului!
cristina30 spune:
Buna dimineata,
Azi il va pune sotul si pe al meu de aici, preconizez cam 2 saptamani sa ajunga, cam atat fac pachetele din DE dar o sa am si numar la el si il pot urmari....
O zi buna,
Cristina
buflea spune:
Daomnelor,
Mai sunt 5 zile pan ape 10 Aprilie ...sapt asta care vine ar trebui sa trimiteti cadourile ...
Pana acum avem 4 cadouri trimise din 25 ...doua dintre ele au si ajuns.
Elle_seb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Daomnelor, Mai sunt 5 zile pan ape 10 Aprilie ...sapt asta care vine ar trebui sa trimiteti cadourile ... Pana acum avem 4 cadouri trimise din 25 ...doua dintre ele au si ajuns. |
Yes, ma'am, we'll do so.
Alex@Sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui linasobolina Dragi iepurasi! Am o idee!!! Ma gandeam, ca deh, inca nu doare, ca dupa actiune SB , avand in vedere ca multe suntem din Bucuresti sa ne intalnim la o cafea undeva si sa ne cunoastem, ce spuneti? Intreaba si vei primi un raspuns! |
Mi-ai luat-o inainte ,ca si eu vroiam ca propun asta...desi cunosc multe din iepuricile bucurestence .Puteti conta pe mine la o eventuala intalneala
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...
Alex@Sara spune:
Eu cer putina clementa,sa pot depai termenul de 10 aprilie,din motive ff bine intemeiate :-( .
Oricum e loco,asa ca il pot duce si peronal pana la usa,sa sun si sa o zbughesc cu coada intre picioare,ca o adevarata Iepuric ce mi-s
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...
Serialbastre spune:
Eu cred ca conteaza si distanta, una e sa trimiti in tara, alta peste hotare. Pana la urma cadoul de Iepuras trebuie sa ajunga de Paste, nu? Daca il pui la Posta de la Bucuresti, tot pentru Bucuresti face 2 zile.
Si cu riscul de a-mi lua bobarnace, si eu voi intarzia .... 2-3 zile cel mult.
emanouela spune:
Nu e vb de bobarnace...e vb de principiu, exista un regulament, ne-am bagat aici citind regulamentul, fiind de acord cu el....acum ce facem? il incalcam ca de, nu putem fi trasi la raspundere de nimeni? Cam asa e si in viata reala....daca nu putem fi trasi la raspundere se merge pe principiul, "se poate si asa"...cu asta nu sunt de acord.