Buna ziua,
Mie chiar imi place sa fac sapaturi si idei am deja, luni sper sa obtin ce mi-am propus si apoi sa trimit spre Bunny al meu...
Cristina
Eu sunt foarte incantata , Secret Bunny a mea e o super fata! Nu ca n-ati fi toate, da pe ea o stiu destul de bine!
Viscol si zapada si la mine, azi, dupa ce am bolunzit la cap copilul ca vine Iepurasul, acum m-a intrebat cand vine Mosul.
Daaa...si al meu umbla prin casa si imi zice ca "maine vine Mosul, nu-i asa?"...ca de, acu vreo luna i-am zis ca va veni cand va ninge iar si va fi totul alb
La mine a inceput cu " tee sa facem BRADU'!!!, pai de ce sa facem bradul? K sa vina Mosu!!!!
Asa ca , cred ca trebuie un alt SSS second secret santa
Saptamana viitoare cumpar si eu si trimit. Ziceti sa nu-mi scriu numele / userul pe pachet? N-o sa ma ghiceasca niciodata
Si mie imi place "iepurasul meu secret" desi n-am gasit prea multe despre ea, dupa sapaturi
Ca sa imi fie si mie clar - cadoul e doar pentru mami, da? Nu pentru copii ....
Mie treaba cu sa ghicim expeditorul mi se pare un pic prea mult? Pe multi dintre participanti nu ii cunosc.. plus, daca primesc o bomboana de la Vasile Iustin (sotzu')... cum ghicesc eu de la cine e?
Pe Bunny-itza mea o cunosc bine dupa nick dar nu pot spune ca stiu multe despre ea. Sa vedem, sper sa gasesc ceva care sa ii fie pe plac