Secret Bunny
Raspunsuri - Pagina 12
Serialbastre spune:
La Suceava ninge, ninge serios! Avme deja vreo 10-12 cm si se aseaza in continuare. Parca aud clopotei de Craciun!
Alex@Sara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Serialbastre La Suceava ninge, ninge serios! Avme deja vreo 10-12 cm si se aseaza in continuare. Parca aud clopotei de Craciun! Andreea si Cezara(2.06.2009) In bucataria mea |
PAi,atunci sa facem acum,rapid inca un SS ;-) pana nu se topeste zapada ;-)
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...
Eleni spune:
Pe bune???? si unde kilu' meu mai e secret daca tu zici cui ai de dat cadou???? Frate, hai sa citim si noi in ce ne bagam, ce ziceti, huh?
Bufleo, refa extragerile!
Elle_seb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eleni Pe bune???? si unde kilu' meu mai e secret daca tu zici cui ai de dat cadou???? Frate, hai sa citim si noi in ce ne bagam, ce ziceti, huh? Bufleo, refa extragerile! Elena & Maria Bucuria |
Aoileu !!!!!
scuzeeee.... nu stiam ca trebuie sa fie secret !!!!
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale
www.facebook.com/pages/Bella-Plaza-Design/477366188967978" target="_blank">Mobila pe comanda la preturi competitive
Elle_seb spune:
Chiar imi cer scuze Eleni, m-a luat entuziasmul si am uitat ca trebuia sa fie secret...
Se poate sa se refaca extragerea?
Edit: gata, l-am sters.
_
Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationale
www.facebook.com/pages/Bella-Plaza-Design/477366188967978" target="_blank">Mobila pe comanda la preturi competitive
Eleni spune:
Si eu imi cer scuze daca am reactionat prea brutal.
Dar stiind ca scrie mare Secret Bunny, m-a luat capul instant cand am vazut cum scrii tu mare tot secretul.
Azi nu mai scriu pe nicaieri, ca am limba otravita, mai bine ma duc in lumea reala.
Alex@Sara spune:
Pfiuuu,cine m- a pus sa ma bag in asta ?
Daca de Craciun o stiam pe Eleni,ca o vazusem la prima vampireala.....acum,nici nu stiam pana acum ca egzista nick-ul asta pe forum :-)Asa ca trebe sa imi iau cazmaua si cizmele de guma,sa ma apuc de sapat in forum dupa mesaje de-ale useritei :-)
Doamne ajuta sa nu o dau(prea rau) in bara
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Desaga Mosului,plina de surprize,va asteapta cu mare drag ...