Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Pe mine ma doare rau burtica si nu am decat nospa in casa. Si nu ma doare ca de obicei, ci simt niste crampe pe sub abdomen si in vagin. Off oare chiar se poate intampla asa de la o suparare...

Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, cred ca ne trag de cordoane piticutzii astia

Doxy, o sa fac poze cand le imbrac. Tb spalate, calcate, asortate, accesorizate Oricum, daca vreti sa comandati de la ei va recomand cu caldura. Sunt cateva lucrusoare ieftine si dragute. Cu putina imaginatie, stralucesc

Happy_Ama 19+ si EVA

Mergi la inceput

Bubulina, felicitari pentru bebelina!! Trebuie sa recastigam avantajul!! Pana acum avem mai multe putzici

Happy_Ama 19+ si EVA

Mergi la inceput

Doxy, no-spa!! Daca ai luat si nu te-a lasat, mai ia unul. Da, supararea nu facedeloc bine. Asta spuneam si eu azi, dc ma supar/enervez, ma doare rau si pt toata ziua...

Happy_Ama 19+ si EVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bubulina felicitari....MIRUNA...super nume , imi place , deci inca o fetita in odisee...sa creasca mare si frumoasa si binenteles sanataoasa...

happy vrem poze ...

oxana
si eu am mai avut astfel de dureri , incearca sa stai intinsa si ia no-spa , mie mi-au trecut cu no-spa.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

Bubulina felicitari pentru fetita si pentru asa nume frumos!

Ama noi avem new look in iasi in palas am intrat o data dar eram deja extenuata si n am avut rabdare sa ma uit. Mi se pare totusi ca n am vaztut raion maternity.

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

stiu ce este greu sa nu dai frau emotiilor si nervilor , dar incerca sa te linistesti oxana , nervii astea nu sunt buni la nimic

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"

Mergi la inceput

Am luat un nospa cand am ajuns si am mai luat unul acum astept sa vad, sper sa treaca ca s deranjante.

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

oxana stai in pat linistita si fa cum zic fetle, nu ma pricep, dar sigur trebuie sa te destinzi putin.

Bubulina felicitari pt fetita, sa fie ea bine si sarcina usoara.

Am uitat sa va zic ca noi inca asvem putza, de 3 ori mi s-a confirmast, deci sigur e baietel.

viitoare mamica de hocheist 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

multumesc Ama . Dar imi spuneti si mie cum imi pun caruciorul roz?

18+

Mergi la inceput