Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
paula_m spune:
. Cred ca seful vostru tb sa fie in culmea fericirii!! Dar ce a acolo la voi la firma, Elena? Cred ca e in aer ceva!!
Daca tot e la moda tickerul, mi-am pus si eu
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 19+ , bb2
Am implinit doi anisori!!!
poze
happy_ama spune:
Eh, vedeti asa cum se aseaza... si noi o vreme eram cu Tania...Acum Eva ni se pare cel mai frumos nume de fata posibil!
Fetelor, nu stie nimeni cum se face cu CNAS-ul lui peste? ar mai fi pana la 1 martie de depus...
Happy_Ama 19+ si EVA
happy_ama spune:
inflamata, sangeranda... am vreo 5 zone unde e jale...o sa ma duc la dentist ca n-am ce face... Eu am oroare de infectii. Mama unei foste colege de generala a murit de la o infectie la masea
Happy_Ama 19+ si EVA
amaliaro spune:
Buna dimi!
Elena putin ma doare burtica dar e normal se intindligamentele perna pune o intre picioare ajuta si ca nu poti dormi pe spate este bine ca nici nu este indicat ca nu se irighiaza fatul destul uteru apasa pe aorta si atunci mai bine evitam pozitia dormitului pe spate
Happy ia de la farmacie solutie de gura TANTUM VERDE si te clatesti in gura 2-3 ori pe zi ajuta mult la mine a functionat
Fetelor eu de ceva timp stranut si imi curge sange din nas
amalia tsakoniati
19+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=amalia&year=2013&month=7&day=10&babycount=2
Sweety4u spune:
Ele, cred ca maine ma duc sa fac TT.
Happy Ama, sa porti sanatoasa rochitele! Sunt foarte frumoase. In ceea ce priveste gingia, si eu am patit mai la inceputul sarcinii. Am avut grija sa ma spal cat mai des pe dinti (nu doar seara si dimineata), m-am clatit cu apa de gura si apoi mi-am dat pe gingie cu tinctura de propolis. In cateva zile mi-a trecut. Dar poti sa mergi la stomatolog ca sigur stie ce sa iti recomande fara sa-ti afecteze sarcina.
Nu stiu cum sta treaba cu CNAS-ul :(
16
happy_ama spune:
Amalia, ms de pont O sa iau. Nu stiu daca nu cumva la mine e mai grav insa pentru ca mi-a iesit cate un punct alb in zonele cele mai afectate. Seamana a stomatita asa... Sa vad ce spune stomatoloaga mea. Ca de asta vara mi-a zis ca am gingii proaste
Referitor la sangele din nas, mie imi ies vinisoare cand suflu nasul (eu am sinuzita si polipi si imi curge nasul non-stop)
Happy_Ama 19+ si EVA
happy_ama spune:
Sweety, ms Tie doar ti s-au inflamat asa? La mine au inceput sa creasca chestii
Happy_Ama 19+ si EVA
Sweety4u spune:
Da, la mine doar s-a inflamat. In cazul tau cred ca cea mai buna solutie este stomatologul, el te poate ajuta cel mai bine. Succes!
16
Delia_Rodica spune:
Si eu am niste vinisoare cand suflu nasul, dar nu sangerari.
Eu m-am trezit de dimieata la 1:30 si nu am mi adormit pana la 5:30, dupa ce am mancat Nu stiu de unde insomnia asta... m-am culcat la 10 seara, ca de obicei....
viitoare mamica de hocheist 16+ Lorand