Cine a citit "Conversatii cu Dumnezeu" scrisa de Neale Donald Walsch?
Ce parere aveti?
Buna sau rea,adevar sau nu,sunt foarte curioasa.
V-am pupat!
Sa auzim numai de bine!!!
Eu am citit-o, si in mine a trezit sentimente extrem de contradictorii...este una din putinele carti care m-a impresionat enorm, m-a facut sa rad si sa plang, sa o urasc si sa o iubesc...este o carte ce contine, cred eu, extrem de multe adevaruri, daca este "adevarat" ce zice autorul, ...nu stiu...ratiunea mea zice ca nu , inima imi zica ca da...habar nu am...
Oricum o carte care te faci sa meditezi la lucuri extrem de impoatante ale sufletului nostru; si care eu cred ca merita a fi citita...nu pot spune ca cred tot ce a zis el acolo, dar multe lucuri imi par a fi extrem de logice, si am avut de multe ori senzatia ca am gasit raspunsuri verosimile la multe intrebari legat de "de ce", si "de unde" venim, si "incotro" mergem...
Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Eu cred,si subliniez ca eu cred,acesta este adevarul suprem,dar...marele dar,vom fi noi in stare sa ne schimbam,sa facem macar un sfert din ceea ce este dat in acea trilogie?
Asta este marea intrebare!
CE ALEGEM?
V-am pupat!
Nati, am luat in calcul sfatul tau si am sa ma uit pe aici de ea..sa vedem ce schimbari asupra mea poate produce..
MirelaV
In bine are sa-ti schimbe viata Mirela,asta numai daca alegi sa mergi pe calea adevarului.
Dar oare putem mereu?
V-am pupat!