Ghiocei martie-aprilie2009 *458*Alaturi de IULIA!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ba, mie imi plac sutienele care fac decolteu frumos; asta e motivul pentru care prefer Wonderbra; orice fel de tzitze arata bestial cu sutienul potrivit
Probez sutienul inainte sa-l cumpar; in mod normal, urasc ideea de "set" (margele si cercei, pantofi cu geanta etc) si nu suport "costumasele" dar, cind vine vorba de lenjerie, imi place sa fiu asortata. Cumpar intotdeauna un sutien si 2 chiloti si imi place sa cumpar seturi interchanjabile :-)
Il iubesc pe ala care a inventat sutienul facator de minuni. Idem pe ala care a inventat chilotii minusculi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

[size=4]La multi ani Ana Bianca!!![[/size=4]
Pisik, petrecere frumoasa!

nu am dat nici un raspuns la intrebarea cu fanteziile pentru ca nu stiam ce sa scriu. Acum , dupa ce am citit postarea ancai m-am luminat putin: adica nu am fantezii in care apar eu, adica sunt fanteziile mele dar cu alte personaje...scuze daca nu ati inteles nik

TEMA cu sanii. eu am sanii mici si lucrul asta nu ma deranjeaza. totusi inainte de sarcina si alaptat arau parca putin altfel, tot mici dar cumva mai frumosi. sutien port daca trebuie, si atunci doar sutien fara sarme, burete etc...modele jolidon simple si comode.
daca e vorba de sutiene= accesorii de purtat pentru incins spiritele atunci cumpar tot felul de prostii, colorate si inzorzonate sau dupa cum simt/ce am de gand...dar astea nu sunt de purtat
am editat ca am uitat sa zic si parerea sotului. cred ca si el tanjeste cumva dupa sanii dinainte. v-am povestit cand mi-a cumparat un gel pentru fermitatea bustului...si eu m-am suparat, nu pentru produs, sau pentru aluzie ci pentru cele 3 milioane cheltuite degeaba. nu am folosit gelul. si nu as face nici un fel de operatie la acest capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetelor,

Multumim mult de urari!

Acum patru ani (oau, inca nu imi vine sa cred ca au trecut patru ani!) pe vremea asta eram mamica deja de aproape 2 ore.

Ana e la gradi, probabil doarme, intr-o ora ma duc sa o serbam cu copiii, apoi pe seara cu familia si duminica party de pici

O sa raspund si eu la chestionarele restante, momentan nu sunt in dispozitie

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Pisik

stai otzara, nu fugi, zi-mi te rog daca am stiut sau nu sa ma inregistrez la evenimentul urmator, cu florile. Daca nu apar in lista, iti zic acum sa ne treci si pe noi, sambata sau duminica, cum vrei tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Anca, esti ok, te-am inregistrat. Iti zic ora zilele astea. Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

La multi ani, cu sanatate si veselie, ANA si LEON!!![am pus fetele intai :)]

Cu intrebarea despre sani, mi s-a parut ff bun raspunsul Biancai, DEPINDE mult de felul in care te atinge el, unii o pot face asa, mai estetic, si atunci nu-i chiar misto, mai ales daca esti un pic dezamagaita ca na, dupa bebei, s-au mai lasat, dar altii stiu sa iubeasca un san cumva adorandu-l ca simturi, nu ca forma estetica, ci ca ce senzatii produce sanul acelei femei, si atunci e misto si chiar te poti DESTINDE tu, ca femeie, nu mai stai stresata ca aoleu, sa nu ma observe prea atent cum arat exact-excat

Cumva, mi se pare foarte sugestiv faptul ca Biancai [scuze ca vb de tine, dar mi se pare util pt toate dintre noi] nu prea ii placea atinsul sanilor, cu R. Asta arata ca nu erau contopiti 100%, pentru ca orice femeie ar trebui sa raman langa acel partener fatza de care NU are retineri, care te face sa te simti LIBERA sa te exprimi cum vrei, si despre care sa stii ca esti, in primul rand femeie cu trairi, si abia apoi un model estetic.

Poze cu noi

Veronica-Elena 15 ani, Tudor-Iulian 12 ani, Robert-Adrian 3 anisori

Ancule, sa stii ca mie nu imi place neam sa fiu atinsa pe sani, mai ales de catre titularul de contract. Da'imi place sa cred ca ne contopim destul de mult!
Dar senzatia e ca de frecat pe genunchi cu aspirina ca sa treaca raceala.

Insa ma rog, uneori mi se pare mai erotica o atingere de mana decat mangaiat tztztztztztztzt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

ANA
ANA
ANA
ANA

Draga Ioana, La multi ani Anei, sa creasca mare si sa fie norocoasa, sa va aduca bucurii!

Va imbratisam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Poftiti la o cafea ! vineeeeee primavara !!! calendaristic macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pe unde umblati tufetelor ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Gige

eu la faza cu sanii, ma refeream la cazul acelor femei care, in mod normal le-ar place, dar nu se simt libere sa le placa si cu partenerul de la un moment dat. Mie, din postarea Biancai, mi s-a parut ca doar cu R nu-i placea, iar acum.. in prezent, se simta cu adevarat iubita... asta m-a frapat mai tare, diferenta, nu atat actiunea fizica.

Si eu am chestii care altora le plac si mie nu [si invers :))]

Edit: am observat ca imi spui ancule, imi place f tare si f putini mi-au zis asa, pe parcursul anilor :)

acum am citit ce a scris kea, ea se preocupa cu jocurile, iar eu vorbesc prostii :)))

Mergi la inceput