Si eu tind sa cred ca daca nu ii dadeam san lua si ea viroza asta ingrozitoare. Ma uit la ea si ma tot minunez cum un organism atat de fragil a rezistat.
Eu inca fac febra noaptea dar numai depaseste 38C. Baiatul doar tuseste iar eu si sotul mai suntem si cu mucii taras. I-au cate un paracetamol seara la culcare dar nu face nici o branza.
In rest nu am luat nimic. Nici nu prea am ce sa i-au ca e viroza...pana nu isi face ea de cap...pot sa iau eu ... asa ca mai bine nu.
Am niste sirop de patlagina facut in casa pt baiat. cred ca o sa incep sa iau cate un pic. Am zis ca daca e tusea seaca nu prea e recomandat siropul de patlagina care e mai mult pt o tuse cu expectoratii dar in lipsa de altceva...merge.
Mie teama sa ma duc sa cumpar sirop din comert ca la cate prosti contin...mai bine nu.
Citat: |
citat din mesajul lui AgnesLuca mey, ilinco, ai dat cu dezaprob-ul degeaba, ca fata zisese sa-i dea praf, nu lapte cum insinuezi tu "Copilului mic, da-i radacini adinci, celui mare, aripi sa zboare" (proverb indian) Agnes si Alexa (21.06.2009) |