Citat: |
citat din mesajul lui mikaeela Buna tuturor. Dupa cum stiti ,noi miercuri mergem la Bucuresti sa o operam pentru Ionela si noi am reusit sa facem rost de toti banutii. Ieri ne-a spus cineva ca vrea sa ne ajute cu o sponsorizare,de acea as vrea va rog sa scoateti cazul Ionelei de la bazar si vreau sa va multumesc inca o data pentru tot ce ati facut pentru noi. As vrea sa o rog pe Ancadragoman daca este de acord ca toate produsele de pe pagina de facebook sa fie directionate pentru Rares . Va pupam si va imbratisam cu drag |
Ionela a fost operata ieri,am vb cu Mihaela cand o astepta sa se trezeasca din anestezie!Sper sa avem vesti curand!
Buna tuturor.
Ieri ne-am externat si noi din spital.Joi i s-a fost facut implantul si la ochisorul drept Ionelei ,iar doctorita ne-a spus ca operatia a fost o reusita.Totul a decurs f bine,nu au fost probleme nici in timpul operatiei,nici dupa.Speram ca astea sa fie ultimele operatii si sa nu mai fie nevoie de altele.
Vreau sa multumesc inca o data tuturor care au fost alaturi de noi si ne-au sustinut.
Va multumim din toata inima!