Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (33)
Raspunsuri - Pagina 17
Ele spune:
Buna dimineata!
Diana bafta sa ai astazi!!
Eu sunt pe baricade de la 8 fara 10. Nu am dormit bine azinoapte. Am nopti cand ma doare burta si nu stiu cum sa mi-o asez.
Si dimineata m-am trezit cu o constipatie crunta. Nici cafeaua nu si-a facut efectul.
Deci inceputul de saptamana suna promitator.
Elena & Denisa (26.10.2004)
20 saptamani
doxy spune:
Buna dimineata! Sunt la cafeluta si citesc ce ati mai scris ieri. Raspund pe masura ce citesc asa ca scuzati daca sunt inafara subiectului de azi.
Paula, ziceai de suflat mucii, eu l-am invatat pe Rares sa-i sufle, prostindu-ma cu el. Tineam gura inchisa si suflam tare pe tas, mai suflam mai inspiram si pe el tare il distra chestia asta. Nu era racit cand faceam asta, ci doar ne prosteam. A invatat foarte repede, pe la 2 ani cred, acum sufla din toata puterea. Incearca si tu poate merge.
Olimp, legat de constipatie, incearca cereale integrale cu iaurt, nu cu lapte si mai pune in el o lingurita de seminte de in. Laptele constipa. Si e fffff important atunci cand mananci multe fibre sa bei suficiente lichide ca daca nu faci asta efectul e invers.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia
Letitia
olimp spune:
neata fetelor
ma bag si eu la un ceai
oxana am mancat salata ieri si a functionat , seminte de in sincer imi este groaza sa utilizez , cica fac crampe , si nu vreau , am si asa destule.
ele hai poate doar luni sa fie mai nefasta , de maine sa ai o zi mai buna
nici eu nu am dormit stralucit , dar totusi cat de cat m-am odihnit , vreau in concediu si acasa....
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
20 + Ilinca
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=olimp&year=2013&month=7&day=5&babycount=1"
paula_m spune:
Neata
Oxana, merci. Am incercat de toate, inclusiv cu lumanarea, sa o stingem cu nasul. Se distreaza tare, dar nu ii reuseste...
Elena sa ai o sapt mai buna decat inceputul ei!!
Eu m-am trezit in agitatie. Bb2 azi si-a facut de capt de dimineata, de fapt asa am si adormit...oare de ce o fi asa agitat? Ca am baut eu cola ieri
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 18+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Delia_Rodica spune:
'neata burtici
Sa aveti o saptamana si usoara, fara incidente neplacute.
Va insotesc si eu la
Astazi la 5 pm am control si cred ca va fii si de ala pe masa....ma duc neepilata ,asta este. Mi-a fost frica sa ma epilez, iar eu la lama inca nu vreau sa recurg. Am probleme cu parul, e gros, des si cand bag lama dej devine viguros si urmatoarea tura de epi cu ceara ma doare. Asa ca nu ma intere, dr-ul sa-si faca treaba, u e acolo sa-mi dea nota pe aspectul meu
Si mie mi s-a controlat colul atat intern cat si cueco pe burta. Pe burta a fost verificast la fiecare eco.
viitoare mamica de hocheist 16
doxy spune:
Am ajuns in timp real. Sa gasesc sa ma plang si eu de ceva, am arsuri la stomac de dimineata. Colega mea care e racita de sapt trecuta a fost la dr. si are gripa. Eu deocamdata nu am nimic, dar am inteles ca exista o perioada de incubatie, daca am luat o sa aflu zilele astea.
Oxana, mami de Rares-Ion (11.03.2009) si 20+ Letitia
Letitia