SONDAJ - zilele la spital/nasterea

SONDAJ - zilele la spital/nasterea | Autor: xtraordinary

Link direct la acest mesaj

Ce produs/obiect v-a folosit cel mai mult la maternitate?(indiferent cum ati nascut)

Intrebare sondaj:

SONDAJ - zilele la spital/nasterea

Alege respuns:

Trusa de epidurala
Pompa de san sau crema pentru sani
MP3 playerul
aparatul foto/telefonul
altul (te rog da detalii)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Probabil aparatul foto .

In rest nu as putea spune care a fost mai important pt ca am avut in aceeasi masura nevoie de obiectele urmatoare:

- pt nastere: acte (stau in Germania ), tricou lung si larg de-al sotului, sandale, sosete groase, telefon
- pt stat in spital: trening, pijama, tricouri, sutien alaptat, prosoape, prosoape de unica folosinta, chiloti de bumbac, sandale (pt mersul pe coridoare, am tendinta sa ma impiedic in papuci), slapi pt mersul la baie si dus, cosmeticele de baie, telefon si aparat de incarcat acumulatorul, aparat foto

Nasterea a fost normala si a durat 7 ore. Am stat 3 zile in spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Eu as spune : apa si hartia igienica!!!!!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 36+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Multumesc celor care au raspuns, cred ca merita sa vedem ce ne foloseste cu adevarat la nastere. Era si o curiozitate personala dat fiind ca voi naste in cateva zile.

Votul continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Am nascut prin cezariana la stat si am avut nevoie de multe chestii:
camasi de noapte vreo 3, transpiram f tare fiind vara,tampoane, vata,servetele umede,garmastan, pompa de muls,deodorant, telefon si incarcator, gel de dus, ceva de prins parul, periuta si pasta de dinti, prosop... Cam atat ptr mine, in rest ptr bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Multumesc,
mai raspunde cineva din mamicile care au nascut recent?

Mergi la inceput