Buna!
Cautand ceva pe net, sotul meu a dat astazi peste un proiect de lege din 2010 conform caruia, pentru parintii ce au copii la gradinita/cresa/bona, se ofera o scutire de la plata impozitului, in valoare de cateva procente (nu mai tin minte cate). Stiti ceva despre asta? S-a adoptat vreo astfel de lege? Exista o astfel de scutire de la plata impozitului?
Multumesc anticipat!
Citat: |
citat din mesajul lui dia_filipas Buna! Cautand ceva pe net, sotul meu a dat astazi peste un proiect de lege din 2010 conform caruia, pentru parintii ce au copii la gradinita/cresa/bona, se ofera o scutire de la plata impozitului, in valoare de cateva procente (nu mai tin minte cate). Stiti ceva despre asta? S-a adoptat vreo astfel de lege? Exista o astfel de scutire de la plata impozitului? Multumesc anticipat! Dia,cu Miruna povestitoarea (15.07.2008) si Sofia exploratoarea (21.11.2011) |
Daca va referiti la deducere suplimentara in esenta este o reducere a bazei impozabile dar exista de foarte multa vreme si se refera la persoanele aflate in intretinere nu special pentru copii.
ea inteaba de deducerea costurilor cu gradinita/bona...nu stiu daa exista, o fi fost vreun proiect....parca se discuta candva de bani ptr gradi sau bona in cazul mamelor care revin la munca mai devreme